Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Borsa gençleri yarıştırıyor

Borsa gençleri yarıştırıyor

İzmir Ticaret Borsası (İTB) 125. yılında tarım alanında çalışmalar yapmak isteyen gençlere destek vermek amacıyla “Tarım Gençlerle Yükseliyor" proje yarışması düzenledi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2016 - 14:08
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Kalkınmanın yolunun tarımdan geçmekte olduğu bilinciyle İzmir Ticaret Borsası olarak, yerli ürünleri ve yerli üretimi sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Kestelli, "Son yıllarda yapılan araştırmalar ülkemizde tarım nüfusunun yaşlandığına işaret ediyor. Bir tarım ülkesi olan Türkiye için bu gelişme pek iç açıcı değil. Ülke olarak tarım sektöründe sahip olduğumuz potansiyeli ne yazık ki yeterince iyi değerlendiremiyoruz. Sektörün sorunlarını kendi sorunu olarak gören ve çözüm önerileri üreten Borsamız, 125.yıl projelerimizden biri olan yarışma sayesinde gençlerin tarıma olan ilgisini arttırmak ve yaratıcı fikirleri ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Her zaman gençlerimizin arkasındayız" diye konuştu.

17 Haziran 2016'da ön başvuruların tamamlanmasının ardından ikinci elemeye hak kazanan yarışmacılar arasından Borsa Yönetimi, akademisyenler ve resmi kurum temsilcilerinden oluşacak jüri tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda birinci olan projeye 10 bin, ikinci olan projeye 5 bin üçüncü olan projeye ise 3 bin TL para ödülü verilecek. Sonuçlar, kamuoyuna basın ve İzmir Ticaret Borsası internet sitesi www.itb.org.tr kanalıyla duyurularak, ödüller hak sahiplerine İzmir Ticaret Borsası'nın belirleyeceği tarihte düzenlenecek ödül töreni ile takdim edilecek. Yarışmacılar, www.itb.org.tr /duyurular internet adresinde bulunan yarışma şartnamesinde yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve imzalayarak e-posta ([email protected]), posta yoluyla veya elden İTB'ye ileterek başvuru yapabilecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.