Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bosna Hersek İslam Birliği'nden Ramazan mesajı

Bosna Hersek İslam Birliği'nden Ramazan mesajı

Bosna-Hersek'te Reisul Ulema Hüsein Kavazoviç Efendi, Ramazan ayın vesilesiyle mesaj yayınladı.Kavazoviç "Ruhlarımızda ve oruç tutacak olan bedenlerimizde bu akşam girecek olan Ramazan vahasının dolgunluğu hissetmeye çalışalım. Oruç tutarak...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 17:25
Bosna-Hersek'te Reisul Ulema Hüsein Kavazoviç Efendi, Ramazan ayın vesilesiyle mesaj yayınladı.

Kavazoviç "Ruhlarımızda ve oruç tutacak olan bedenlerimizde bu akşam girecek olan Ramazan vahasının dolgunluğu hissetmeye çalışalım. Oruç tutarak Allah hakkında bilincimizi uyandıralım, bize vermiş olan nimetler için şükredelim ve günahlarımızın bağışlanması için dua edelim. Allah'a yaklaşmanın bir fırsatı olan Ramazan ayında, birbirlerimize de dönmemiz gerekiyor." dedi.

Bosna-Hersek Müftülüğü bu yıl Foça şehrindeki Alaca Cami'nin yenilenmesi için bağış toplayacak. Kavazoviç, bu camide de kandillerin yanması için Bosnalı vatandaşlardan yardım talep etti. Reisul Ulema Kavazoviç, "Kardeşlerim, mübarek Ramazan ayı, aramızda dayanışmayı uyandırsın.. Allah herkese iyilik versin. Her zaman, özellikle Ramazan ayında, birbirimize yardım etmeye çalışalım." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.