Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bozdağ: Çözüm süreciyle ülkede pozitif bir hava oluştu

Bozdağ: Çözüm süreciyle ülkede pozitif bir hava oluştu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye’de çözüm sürecinin başlamasıyla ülkede pozitif bir hava oluştuğunu belirterek, çözüm süreci yıllardır devam eden terör sorununu ortadan kaldırmak için atılan çok ciddi bir adım olduğunu...

  • Ege Postası
  • 22.06.2013 - 17:25
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye’de çözüm sürecinin başlamasıyla ülkede pozitif bir hava oluştuğunu belirterek, çözüm süreci yıllardır devam eden terör sorununu ortadan kaldırmak için atılan çok ciddi bir adım olduğunu söyledi.

Bozdağ, memleketi Yozgat’ta partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Çözüm süreciyle ilgili BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın KCK tutuklarının serbest bırakılması yönündeki açıklamalarıyla ilgili bir soruya Bozdağ, "Çözüm sürecine ilikin çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi bu çalışmalar neticelendikten sonra daha hangi adımlar atılması geriyor, nasıl adımlar atılması gerekiyor, bunu Türkiye kamuoyuyla paylaşacağız. Çözüm süreci yıllardır devam eden terör sorununu ortadan kaldırmak için atılmış çok ciddi bir adımdır. Bu, Türkiye’deki kardeşliğimizi, birliğimizi takviye edecek bir adımdır. Öte yandan Alevi Bektaşi geleneğine sahip kardeşlerimizin sorunlarını çözmek de bizim vazifemizdir. Biz bunun bilincindeyiz. Bu konuda çok ciddi adımları önümüzdeki zaman içerisinde atacağız. Detayları bu çalışmalar çerçevesinde netleştikten sonra Türkiye kamuoyuyla paylaşılacaktır." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.