Dolar 34,2051
%0
Euro 37,9100
%0.36
Altın 2.912,740
%-0.57
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bozdağ, Tomay köyünde yöresel halk oyunlarına eşlik etti

Bozdağ, Tomay köyünde yöresel halk oyunlarına eşlik etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Moldova'daki Gökoğuz Yeri'ne ziyaretinde kendisini yöresel halk oyunlarıyla karşılayan köylü kadınlara ve çocuklara eşlik etti. Moldova’da iki günlük resmi temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı...

  • Ege Postası
  • 22.09.2013 - 00:11
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Moldova'daki Gökoğuz Yeri'ne ziyaretinde kendisini yöresel halk oyunlarıyla karşılayan köylü kadınlara ve çocuklara eşlik etti.

Moldova’da iki günlük resmi temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Gökoğuz Yeri'nde TİKA tarafından yapılan 50 yatak kapasiteli Komrat huzurevini ziyaret etti. Yaşlılarla yakından ilgilenen Bozdağ, sohbet edip, huzurevi sakinlerine hediyeler verdi. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, daha sonra Meydan Gazetesi’nin açılışını yaptı. İnsani Yardım Derneği ve Balkan Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Bozdağ, daha sonra Tomay köyü Kültürevi’nde düzenlenen Balkan Şairleri Şiir Gecesi’ne katıldı.

Bozdağ, burada kendisini yöresel halk oyunları ile karşılayan yaşlılar ve çocukların arasına katıldı. Köylülerle halay çeken Bozdağ, etkinliğin ardından akşam saatlerinde yurda döndü.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.