Dolar 34,2518
%0.03
Euro 37,6095
%0.02
Altın 2.910,750
%0.04
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bozdağ, zengin olup antikapitalist geçinenleri sordu

Bozdağ, zengin olup antikapitalist geçinenleri sordu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Binlerce dolarlık kıyafet giyip, milyonluk evlerde oturup, asgari ücrete bir kahvaltı yapıp sonra da antikapitalist geçinenler kimlerdir.” diye sordu.Bozdağ, Twitter hesabına, ”Duranlar olabilir. Ama bizler,...

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 14:25
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Binlerce dolarlık kıyafet giyip, milyonluk evlerde oturup, asgari ücrete bir kahvaltı yapıp sonra da antikapitalist geçinenler kimlerdir.” diye sordu.

Bozdağ, Twitter hesabına, ”Duranlar olabilir. Ama bizler, yürümeye hatta koşmaya mecburuz. Milletimiz ve büyük Türkiye için yapacak çok işimiz var. Duracak vaktimiz yok. Boş duranı Allah da kulları da sevmez. Biz, Allah'ın ve insanımızın sevdiği işleri yapmaya, ülkemizi her alanda güçlendirmeye devam edeceğiz. ‘Durmak yok, yola devam’ diyen, Kayserili kardeşlerimizle aynı safta yer almak, birlikte milletin iradesine saygı için Kayseri yolundayız.” notunu düştü.

Bozdağ, ayrıca, “Binlerce dolarlık kıyafet giyip, milyonluk evlerde oturup, asgari ücrete bir kahvaltı yapıp sonra da antikapitalist geçinenler kimlerdir” mesajını da iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.