Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu akşama dikkat!

Bu akşama dikkat!

Meteoroloji, bu akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Gömeç, Burhaniye ve Çanakkale'nin Ayvacık İlçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 13:12
İZMİR- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Gömeç, Burhaniye ve Çanakkale'nin Ayvacık İlçelerinde kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Ülkemizin güneybatı kesimlerinin bu akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların akşam saatlerinden sonra kuvvetlenerek, özellikle gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçelerinde etkili olması (20-50 kg/metrekare) bekleniyor.
Beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın neden olabileceği ani sel, yerel su baskını, yağış anında ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olunması gerekmektedir. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.