Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu kez antrenörler sınava tabi tutuldu

Bu kez antrenörler sınava tabi tutuldu

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, şehirde görev yapan ve gençleri olimpiyatlara hazırlayan antrenörleri gelişim sınavına tabi tuttu. Antrönerler, yazılı sınavın ardından atletizm pistinde yarıştı. Atıcılar Atletizm Pisti'nde...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 12:07
Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, şehirde görev yapan ve gençleri olimpiyatlara hazırlayan antrenörleri gelişim sınavına tabi tuttu. Antrönerler, yazılı sınavın ardından atletizm pistinde yarıştı.

Atıcılar Atletizm Pisti'nde düzenlenen uygulama sınavı renkli görüntülere sahne oldu. Onlarca branşta görev yapan 107 antrönür, kendilerini gösterebilmek için kıyasıya mücadele etti. 800 metre koşu yapan antrenörlerden bazılarının bitkin düştüğü gözlendi.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halim Tuğluoğlu, antrenörlere yönelik geçen yıl başlatılan hizmet içi eğitimin bu yıl da devam ettiğini söyledi. İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin başkanlığında her ay antrenörleri değerlendirme toplantısı yapıldığını belirten Tuğluoğlu, geçen hafta genel gelişim semineri düzenlediklerini, bugün ise genel performansı ölçtüklerini kaydetti.

Tuğluoğlu, yapılan bu eğitimlerdeki amacın geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmek olduğunu da belirterek, "800 metre koşu ardından yüzme ve tenis branşında antrenörlerimizi bir uygulama sınavına tabi tutuyoruz. Burada ki amacımız, antrenörlerimizin daha zinde kalarak, geleceğimizin sporcularını daha emin ellerde tutabilmek, daha verimli çalışmalar yapabilmek. Bunun da zannediyorum ileriki yıllarda semeresini alacağız. Belki bu eğitimler, buradan olimpiyat şampiyonu çıkmasına vesile olacak." dedi,

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.