Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu seçim, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir

Bu seçim, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir

Washington'da konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlere ilişkin, "Bu seçim, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.06.2018 - 11:35

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo ile yapacağı görüşme için geldiği ABD'nin başkenti Washington'da, AK Parti ABD Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Amerika Diyanet Merkezinde (DCA) düzenlenen etkinliğe katıldı.

'YOL HARİTASI ÜZERİNDE KONUŞUYORUZ"

ABD yerel saatiyle sabah saatlerinde ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo ile görüşeceğini anımsatan Çavuşoğlu, "Amerika ile ilişkilerimizi normalleştirmek, özellikle sınırımızın ötesindeki PKK/YPG yapılanmasına bir son vermek ve Suriye'yi bir istikrara kavuşturmak için yarınki (bugün) görüşmemiz önemli. Bir yol haritası üzerinde konuşuyoruz. Yarın bu yol haritasını onayladıktan sonra uygulama safhasına geçeceğiz" dedi.

"TÜRKİYE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ"

"Bir seçim dönemi daha geldi. Ülkeyi kim yönetebilir, kimi 'yapacağız' diyor, kimi 'yıkacağız' diyor" diyen Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Kimin vizyonu var, kim vizyonsuz. Kimler yerli ve milli ittifak kurmuş, kim de şer ittifakı kurmuş, milletimiz bunları güzelce görüyor. 24 Haziran seçimleri sadece 2023'ü değil, Türkiye'nin iki asırlık geleceğini belirleyecek bir seçimdir. Yeni bir sistemle seçime gidiyoruz. Bugüne kadar birçok seçim yaşadık, ancak bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ağzından 'bu seçim en önemli seçimdir' lafını duymamıştık. Bu seçim, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir." AA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.