Dolar 38,4500
%0.09
Euro 43,6961
%-0.15
Altın 4.048,100
%-1.27
Bist-100 9.433,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da özel çocuklara yüzme şenliği

Buca’da özel çocuklara yüzme şenliği

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme sporunu Buca’da yaşayan tüm engelli çocuklara tanıtmak ve sevdirmek amacıyla ‘Özel Sporcular Yüzme Şenliği’ düzenliyor.

  • Ege Postası
  • 15.12.2014 - 11:43
8-15 yaş grubu arası özel çocukların katılacağı şenlik, Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda 19 Aralık Cuma günü saat 11.00’da başlayacak.

Buca’da yaşayan engelli vatandaşların sporla hayata bağlanabilmeleri için Belediye Gençlik Spor Kulübü bünyesinde ampute futbol, engelli badminton, engelli tenis ve tekerlekli sandalye basketbolu spor branşlarını kurduklarını söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, özel çocukların sosyalleşmesi, özgüven kazanabilmesi ve fiziksel gelişimlerini tamamlamasına yardımcı olmak amacıyla‘Özel Sporcular Yüzme Şenliği’ düzenlediklerini söyledi. Şenliğe tüm engelli hemşehrilerini davet eden Piriştina, amaçlarının Buca’da farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.
Şenliğe katılmak isteyen kurum ve aileler 0543 597 05 85 ile 0554 884 43 67 telefon numaralarını arayarak kayıt yaptırabilirler.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.