
Bucaspor 3 puan aşkına
SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan düşme potasındaki Bucaspor, yarın kendisi gibi tehlike bölgesinden kurtulmaya çalışan Keçiörengücü'ne konuk olacak.
- Ege Postası
- 03.10.2015 - 13:53
Hafta içinde sol ayak bileğinde ağrı olan orta saha oyuncusu Burakcan ise görev verilmesi durumunda forma giyebilecek. Teknik Direktör Tolga Doğantez başkent deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi. Genç bir ekibe sahip olduğunu ifade eden Doğantez, "Son haftalarda yükselen bir performansımız var. İyi oyunumuzu sonuca yansıtarak ilk galibiyetimizi almayı planlıyoruz" dedi.
BUCASPOR
Ömer - Sancar, Tahacan, Adil, Abdullah, Berkin, Ferhat, Burakcan, Batuhan, İbrahim, Deniz
Yönetimden Doğantez'e güvenoyu
BUCASPOR Teknik Direktörü Tolga Doğantez ve ekibi, yönetim kurulu ile yemekte bir araya geldi. Doğantez'in sahibi olduğu Manavkuyu Bolu Mangal Restoran'da bir araya gelen kurmaylar Keçiörengücü sınavı öncesi birliktelik mesajları verdi. Başkan Çetin Kayışlı, Tolga Doğantez'e güvendiklerini belirterek, "Hocamızın enerjisi ve futbol bilgisi takımımızı çok ileriye taşıyacaktır" şeklinde konuştu. (DHA)
Yorum Yazın