Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor Başkanı Kayışlı'dan Piriştina'ya zeytin dalı

Bucaspor Başkanı Kayışlı'dan Piriştina'ya zeytin dalı

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, olağanüstü kongrede kendisine rakip olan "Yeni Oluşum" grubunu destekleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya zeytin dalı uzattı. Bucaspor Başkanı Kayışlı'dan Piriştina'ya zeytin dalı

  • Ege Postası
  • 09.08.2015 - 13:45
Kayışlı, herkes gibi Piriştina'nın da inandığı ekibi destekleme özgürlüğüne sahip olduğunu belirterek, "Levent Piriştina'ya duyduğumuz saygı yatsınamaz. An itibariyle camiamız yeni bir yola çıkmıştır. Kulübümüzün manevi olarak yeniden güçlenebilmesi için birlikteliğe ihtiyacımız vardır. Her fikre saygıyla yaklaştık. Artık kenetlenme zamanı geldi" dedi.

Levent Piriştina'nın geçen sezon pek çok maçta takımı yalnız bırakmadığına dikkat çeken Başkan Kayışlı, "Başkanımız maçlara gelerek, varlığı ile Bucaspor'a desteğini esirgememiştir. 2'nci Lig'de mücadele edeceğimiz 2015-2016 sezonunda da takımın yanında olacağına inanıyoruz. Tek düşüncemiz Bucaspor'u bir üst lige çıkarmak" şeklinde konuştu. Kayışlı ve ekibinin bu hafta içinde Piriştina'yı ziyaret etmeyi planladığı öğrenilirken, aradaki buzları eritmek isteyen yönetime Levent Piriştina'nın da olumlu yaklaştığı kaydedildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.