Dolar 32,6710
%-0.25
Euro 35,0806
%-0.01
Altın 2.446,970
%-0.14
Bist-100 10.343,00
%-2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'a prim dopingi

Bucaspor'a prim dopingi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor'a pazar günü Ankara Demirspor'la oynanacak kader maçı öncesi yönetimden prim dopingi geldi. Yönetim, iç sahada alınan galibiyetlerde verilen biner TL'lik primi 6'şar bin TL'ye çıkardı.

  • Ege Postası
  • 21.04.2016 - 15:19
Yönetimin ligde kalınması halinde de futbolculara yine 6'şar bin TL ekstra prim vereceği bildirildi. Daha önce takıma prim vermeyi düşünmediğini söyleyen Başkan Çetin Kayışlı'yı Teknik direktör Suat Kaya ikna etti. Bu sabah Kayışlı ile görüşen Kaya, "Futbolcularımız yeter ki sezonu kazasız tamamlasın. Yönetim gereğini fazlasıyla yapacaktır" dedi. 

Taraftara da Ankara Demirspor karşılaşmasında büyük görev düştüğünü belirten Kaya, "Pazar günü hepimiz kenetleneceğiz. Stadımızda büyük coşku görmek istiyoruz. Bu sezon ligde kalırsak gelecek sezon şampiyonluğa oynarız. Golcüler Burak Aydın ve Hasan dışında eksiğimiz yok. En iyi şekilde maça hazırlanıp, galibiyetle sahadan ayrılacağız" diye konuştu. Yönetim bilet fiyatlarını kale arkaları 1 TL, maraton 2 TL, kapalı tribün 3 TL ve VIP tribününü de 4 TL olarak belirlemişti. Buca Storm'da satışa çıkan biletlere yoğun ilgi olduğu, yönetimin talep olması halinde balkon tribününü de açacağı belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.