Dolar 38,4149
%0.2
Euro 43,7601
%-0.02
Altın 4.100,230
%-0.71
Bist-100 9.433,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor cezayı takmadı

Bucaspor cezayı takmadı

Mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle Futbol Federasyonu tarafından 3 puanı silinen ve düşme potasına iyice yerleşen Bucaspor, bu duruma aldırmadı.

  • Ege Postası
  • 22.01.2016 - 15:57
Bir maçı eksik 13 puanla 17'nci sırada olan sarı lacivertlilerin teknik direktörü Suat Kaya, tüm olumsuzluklarla baş edecek güçte olduklarını söyledi. Küme düşme gibi bir korkuyu yaşamadıklarını dile getiren Kaya, "Şu an 15'inci sıradaki Kartalspor ile aramızda 7 puan fark olabilir. Federasyon'un verdiği karar hepimizi ekstra motive edecek. Onlar puanımızı silsin, biz yerine koyarız" dedi.

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Tuzlaspor maçıyla lige ağırlıklarını koyacaklarını belirten Suat Kaya, "Rakibimiz Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe'ye kök söktürdü. Ancak oldukça da yoruldular. Avantajı iyi kullanacağız" diye konuştu. 

Başkan Çetin Kayışlı ise geçmiş yönetimlerin hataları yüzünden 3 puanlarının silindiğini belirterek, "Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Külübü borçlandırmadan borç ödüyoruz. Şu an FIFA'daki dosyaları kapatmaya uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.