Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da kongre rüzgarı

Bucaspor'da kongre rüzgarı

BUCA Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın, "Bucaspor yönetimi güvenoyu almak için kongreye gitmek zorundadır. Transfer yasağına rağmen oyuncu satmak, kulübe ihanettir" açıklamasına taraftarlardan tam destek geldi.

  • Ege Postası
  • 14.06.2015 - 15:27
Kulüpte bir belirsizlik havasının hakim olduğunu savunan 1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği, "Yönetim hem güvenoyu almalı, hem de daha güçlü bir yapılanma ile yola devam edilmesi için genel kurula gitmeli. Mevcut yönetimde kulübe hiçbir katkısı olmayan, koltuk işgal eden kişilerden acilen arınmamız gerekiyor" görüşünü savundu.

Başkan Çetin Kayışlı'nın daha önce transfer yasağını kaldıracaklarını söyleyerek kendilerinden destek istediğini belirten derneğin açıklaması şöyle devam etti:

"Ancak Başkan Kayışlı, yasağın kalkmayacağını, yola genç futbolcularla devam edileceğini açıkladı. Bazı altyapı oyuncularının Süper Lig kulüplerine satılacağı yönünde haberler alıyoruz. Gençlerimizin takımda tutulmasını istiyoruz. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlanmalı, transfer yasağının kalkması, gençlerin elde tutulup, fayda sağlamayacak oyuncuların gönderilmesini temenni ediyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.