Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da yaşanan krizin perde arkası

Bucaspor'da yaşanan krizin perde arkası

Ekonomik anlamda zor günler geçiren Bucaspor’da Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yönetimin arasında tartışmalar yaşanıyor. Kılıç, Göztepe’nin ardından Bucaspor’da da zor günler geçiriyor. Başkan Bektur ile sorunlar yaşayan teknik adamın yıldızları Bucaspor Asbaşkanı Adnan Dolma ile de bir türlü barışmıyor

  • Ege Postası
  • 16.07.2013 - 11:57
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in kapısından dönen ve bu sezon tekrar PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Bucaspor, sıkıntılı günler geçiriyor. Sait Karafırtınalar’ın Karşıyaka’nın başına geçmesinin ardından Kemal Kılıç ile anlaşan ekipte yaşanan maddi kriz, Kılıç ile yönetimin arasını bozdu. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve henüz transfer gerçekleştiremeyen sarı-lacivertlilerde, kadrodaki mevcut oyunculara ödeme yapılmazken, eski oyuncu Leko’ya 200 bin ve kaleci Ömer Kahveci’ye 190 bin lira ödeme yapılması Teknik Direktör Kemal Kılıç’ı çılgına çevirdi.

BAŞKAN BEKTUR’UN TATİLE ÇIKMASI KRİZ YARATTI

Maddi zorluklar nedeniyle PTT 1. Lig’in transfer yapmayan tek takımı olan Bucaspor’da Başkan Mehmet Bektur tatile çıkması kulüp içinde kriz yarattı. Başkan Bektur’un kulübünün sıkıntılı günler geçirirken tatile çıkması, Teknik Direktör Kemal Kılıç’ı sinirlendirdi. İstediği oyuncuları aldıramayan ve mevcut futbolculara ödemelerin yapılmamasını bir türlü hazmedemeyen Kılıç’ın, Bektur’un tatilden dönüşüyle görüşeceği ve isteklerinin gerçekleşmemesi durumunda görevini bırakacağı öğrenildi.



ADNAN DOLMA İLE DE SÜREKLİ TARTIŞIYORLAR

Bucaspor’da İkinci Başkan Adnan Dolma ile Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın yıldızları bir türlü barışmıyor. Başkan Mehmet Bektur’un tatile çıkmasının ardından kulübün başına geçen İkinci Başkan Adnan Dolma ile Teknik Direktör Kemal Kılıç bol tartışmalı günler geçiriyor. Dolma, Sait Karafırtınalar’dan boşalan koltuğu Abdullah Ercan ile doldurmakta ısrarlıydı ve Mehmet Bektur’un isteği doğrultusunda Kemal Kılıç göreve getirilmişti. Asbaşkan Dolma ile Teknik Direktör Kılıç arasında yaşanan hararetli tartışmaların en büyük nedeninin bu olduğu iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.