Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor karıştı

Bucaspor karıştı

Bucaspor Futbol Akademisi Başkanı Adnan Dolma’nın Yerel bir Gazeteye verdiği röportaja Bucaspor eski Başkanları Yusuf Muhafız, Şeref Üstündağ ve eski Genel Sekreter Zaim Karabiber’den sert açıklama geldi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2014 - 16:02
İZMİR- Adnan Dolma Röportajında 20 yıldır kulübe maddi manevi emek verdim kulübü ancak bu duruma getirdim, 20 yıl önce kulüpte oturacak koltuk yoktu, eksik paraları cebimden ödedim, tesis arazisinin 49 yıllığına kiralanma işi için 24 kez Ankara’ya gittim, tesisin bu duruma gelebilmesi için tuğla üstüne tuğla koyarak ancak bu hale getirebildim açıklamalarına Bucaspor cephesinden sert cevap geldi.
 
Bucaspor ‘un yanlışların içinde Dolma’da var
 
Bucaspor eski Başkanlarından Yusuf Muhafız Dolma Bucaspor geleneğine uymayan açıklamalarını hayretle okudum. Bucaspor geleneğinde Biz anlayışı vardır, bireysel değil ekip çalışması ve dayanışması vardır, Bucaspor’a her tuğla koyanı anlından öperim. Adnan Dolma Bucaspor’u alacakları karşılığında icraya veren bir başkan olarak anılır borçsuz aldığı kulübü ve geniş ve yetenekli kadroyu dağıtarak kulübü sıkıntılı ve borçlu olarak bana bıraktı gitti. 6 yıl Başkanlığını yaptığım Bucaspor’a maddi ve manevi destek olmadığı gibi hiçbir maçımıza gelmedi. Şimdi kalkmış ben yaptım edasıyla konuşuyor. Bugün Bucaspor’un borç içinde olması Süper lig sürecinde yaşanan yanlışların içinde Adnan Dolma’da vardır dedi.
 
Dolma’yı görevden uzaklaştırmıştım
 
Şeref Üstündağ ise Başkanlığı döneminde Adnan Dolma’nın yönetici olduğunu ve profesyonal şube sorumlusu olduğunu ve bu görevden uzaklaştırıldığını belirterek Bucaspor’a 76 senedir birçok isimsiz kahramanların emekleri vardır. Görev alan her arkadaş zor şartlarda maddi ve manevi desteklerini esirgememişlerdir emeği geçenlere teşekkür ederim. Bucaspor’da şahıslar değil görev yapan tüm yöneticilerin ortak çalışmaları ve kararları sayesinde bu duruma gelmiştir, Adnan Dolma’nın yaptığı açıklama talihsizliktir bizim dönemde genç yetenekler Türk futboluna kazandırıldı şimdi bakıyorum alt yapı yavaş yavaş yok olmaktadır. Dolma Süper lig’e ne zaman bu dönemden futbolcu satarsa ancak o zaman başarıdan söz etmelidir dedi.
 
Kimse Bucaspor’dan büyük değildir
 
Eski yöneticilerden ve 2. Başkan Zaim Karabiber Adnan Dolma’nın açıklamasını hayretle karşılıyorum Bucaspor şahıslarla değil güçbirliğiyle dayanışma ruhuyla küllerinden yaratılan örnek bir Kulüptür. Kimse Bucaspor mirası üzerinden ahkam kesmesin kulüp kimsenin tapulu malı değildir.  Bucaspor için Ali Timur, Seyit Mehmet Özkan, Ertan Erdek, rahmetli Ahmet Piriştina, Cemil Şeboy adını sayamıyacağım birçok arkadaşın emeği ve katkıları unutulmamalıdır. Adnan Dolma Cumartesi, Pazar yaptığı masrafları pazartesi tahsil eden kulübü büyük borç yükü altına sokan yönetim kadrosunda olduğunu unutmasın, kongrede kimin ne yaptığını eteğindeki taşları dökmelerini bekliyorum kimse Bucaspor’dan büyük değildir. Bucaspor gençliği Milli Takımın geleceğidir sloganı’na yakışan Milli sporcular yetiştirip sonra konuşmasını beklerdim Ayrıca Kulüp Başkanı Hüsnü Kaya’da geçmiş yönetimi eleştirmesine anlam veremiyorum çünkü eleştirdiği yönetim de kendisi as Başkan dı ibra edilmeyen Yönetim çalışmalarından kendiside sorumlu olduğunu unutmasın dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.