Dolar 34,2529
%0.04
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.909,020
%-0.43
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’yı AK Belediyecilik ile buluşturacağız

Buca’yı AK Belediyecilik ile buluşturacağız

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Adnan Öztekin, ‘2014 Yerel seçimlerinde birlik ve dayanışma ile Buca Belediye Başkanlığını kazanıp Buca’yı yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak en büyük hedefimizdir’ dedi.

  • Ege Postası
  • 14.10.2013 - 10:45
İZMİR - AK Parti’den Buca Belediye Başkan adaylığına talip olan ve resmi adaylık müracaatını Kurban Bayramı sonrasında yapacağını açıklayan Ekonomist Adnan Öztekin yerel seçim çalışmalarına Buca ilçesinin en önemli arterlerinden biri olan Menderes Caddesi esnafını ziyaret ederek devam etti. Esnafı ziyaret ederek Kurban Bayramını kutlayan ve onların sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişi yapan Ekonomist Adnan Öztekin kamuoyuyla paylaştığı 60 ayda 120 projede yer alan ve esnafın sorunlarını çözmek için yapmayı planladığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.


Bütün Proje ve Çalışmalarımızın Özünde İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı Olacak

Esnaf tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanmasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Ak Parti’li Öztekin, ‘Allah’a yaklaşmak” anlamına gelen Kurban ibadetini gerçekleştirdiğimiz Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle ilçe esnafımızı ziyaret ederek onlarla bayramlaştık. Ziyaret ettiğimiz ve bayramını kutladığımız tüm hemşerilerimizde, esnafımızda Ak Belediyeciliğe kavuşmaya duyulan heyecanı görmek, onlardan İzmir’deki belediyecilik hizmetlerinde de geri kalmışlığa son vermenin tek çaresinin tüm İzmir’in AK Parti deneyimine kavuşması gerektiğini duymak bizleri oldukça onurlandırdı. Bizde açıkça ifade ediyoruz ki; Allahın izniyle Genel Merkezimizin teveccühü ile aday gösterilirsek Bucalı hemşerilerimizin desteğini alacağımıza ve de 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerde Bucamıza Ak Belediyeciliğe yeniden kavuşturacağımıza inancımız tamdır. Göreve geldiğimizde en öncelikli işimiz Ak Belediyecilik anlayışıyla Buca ilçesinin kayıp yıllarını telafi etmek olacaktır. AK Parti Belediyeciliği Buca’da değişimin ve dönüşümün öncüsü olacaktır. Çünkü bizim bütün proje ve çalışmalarımızın özünde insan odaklı hizmet anlayışı olacaktır. Hizmetin odağında insan olan anlayışımızla Bucamızı hem AK belediyecilikle buluşturacağız, hem de eğitimden sağlığa, turizmden spora, alt yapıya kadar birçok alanda hazırladığımız projelerle Buca’da değişimin en güzel şekilde yaşanmasını sağlayacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hizmet kalitemizi daha da artırarak 7’den 77’ye herkesime hitap edecek projeleri gerçekleştireceğiz. Hedefimiz olan 120 projeyi hayata geçirerek farkındalık yaratacak bir AK Belediyeciliği halkımıza, Bucamıza, İzmir’imize sunmaktan gurur duyacağız’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.