Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bülent Arınç, Fransa Savuma Bakanı Le Drian ile görüştü

Bülent Arınç, Fransa Savuma Bakanı Le Drian ile görüştü

Fransa’nın başkenti Paris’te temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fransa Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian ile görüştü. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Suriye ve Mali’nin yanı sıra Afrika ve Ortadoğu’daki konuların...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:01
Fransa’nın başkenti Paris’te temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fransa Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian ile görüştü.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Suriye ve Mali’nin yanı sıra Afrika ve Ortadoğu’daki konuların da gündeme geldiği belirtildi. Ayrıca toplantıda Türkiye’nin AB üyeliği ve Ermeni iddialarının da konuşulduğu ifade edildi. Arınç’ın, Ermeni iddialarının Fransa Parlamentosu'nda gündeme getirilmemesini konusunda da Türkiye’nin hassasiyetini Fransız bakana ilettiği belirtildi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ayrıca Paris Büyükelçiliği'ndeki çalışma kahvaltısında Fransa senatosundaki Türk Dostluk Grubu Başkanı Gerard Larcher ve meclisteki Türk Dostluk Grubu Başkanı Christophe Bouillon ile bir araya geldi.

Paris’te 4 gündür sürdürdüğü temaslarını tamamlayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye’ye dönmeden önce Sen Nehri üzerinde tekne turuna katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.