Dolar 34,0330
%0.04
Euro 37,8927
%0.07
Altın 2.823,230
%-0.07
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bulgaristan sıla yolunda rüşvete karşı acil durum hattını hizmete sokuyor

Bulgaristan sıla yolunda rüşvete karşı acil durum hattını hizmete sokuyor

Bulgaristan Ulaştırma, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Bakanı Kristian Krastev, tatil için Almanya'dan Türkiye'ye karadan gelen Türklerin herhangi bir sıkıntıda arayabilecekleri bir telefon hattı oluşturacaklarını söyledi.Almanya'nın...

  • Ege Postası
  • 23.05.2013 - 18:35
Bulgaristan Ulaştırma, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Bakanı Kristian Krastev, tatil için Almanya'dan Türkiye'ye karadan gelen Türklerin herhangi bir sıkıntıda arayabilecekleri bir telefon hattı oluşturacaklarını söyledi.

Almanya'nın Leipzig şehrinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la görüştükten sonra soruları cevaplayan Krastev, “Problemler olduğunu biliyorum. Gümrükteki meslektaşlarıma, şikayeti olanların yedi gün 24 saat arayabilecekleri telefon numaralarını asmalarını söyledim. Bu yazdan itibaren bu telefon numarasını 7 gün 24 saat arayabilecek, yoldaki her problemi, aktarabilecekler.” dedi. Bulgar bakan, “Her 20 kilometreye bir polis memuru koyacağız demek ciddi bir söylem olmaz. 21'inci yüzyılda yaşıyoruz. Herkesin bir cep telefonu var. Ve bu acil telefon numaralarını arayabilirler.” dedi.

Bakan Binali Yıldırım ile sınırlardaki problemleri konuştuklarını söyleyen Krastev, geçen hafta sınırın bir gün boyunca kapatıldığını, daha önce de benzer problemler yaşandığını kaydetti. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’dan ‘dürüst bir insan’ olarak bahseden Krastev, “Oldukça faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Gelecek hafta 28 Mayıs'ta şimdiye kadar görüşüp kararlaştırdıklarımızı bir sonuca ulaştıracağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.