Dolar 34,2443
%0.3
Euro 37,6239
%-0.39
Altın 2.912,210
%-0.13
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bulgurlu, ismini kullanarak iş yaptırmaya çalışanları itibar edilmemesini istedi

Bulgurlu, ismini kullanarak iş yaptırmaya çalışanları itibar edilmemesini istedi

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, ismini kullanarak iş yaptırma çalışan kişilerin sözlerine itibar edilmemesini istedi. Bulgurlu, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı şahısların 'Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 15:19
Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, ismini kullanarak iş yaptırma çalışan kişilerin sözlerine itibar edilmemesini istedi.

Bulgurlu, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı şahısların 'Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu tanıyorum. Benim işimi halledecek, işimin çözülmesinde yardımcı olacak' şeklinde beyanlar duymaya başladıklarını, vatandaşların bu tür yalan sözlere inanmaması gerektiğini kaydetti.

    Bazı şahısların yalan beyanlarla çevresindekilere kaymakamı tanıyormuş ve görüşüyormuş imajı vererek ismini kullandığı duyumları almaya başladıklarını belirten Bulgurlu, "İşini çözülmesi amacıyla veya başka her hangi bir nedenle Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu tanıyormuş gibi çevresinde bu şekilde konuşan, adını kullanan şahıs ve şahısları tanımadığı gibi her hangi bir talepleri de söz konusu değildir. Bu tür taleplerde bulunan şahısların, duyarlı vatandaşlar tarafından Manavgat Kaymakamlığı ve kolluk kuvvetlerine bildirilmesini istiyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.