Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı topbaşı yaptı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı topbaşı yaptı

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde geçen yılı 5. bitirerek Avrupa kupalarına katılma hakkını elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun çalışmalarına başladı.    Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıda...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 14:34
Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde geçen yılı 5. bitirerek Avrupa kupalarına katılma hakkını elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun çalışmalarına başladı.

    Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıda katkısı olan isimleri takımda tutan ve kadrosunu 6 isimle güçlendiren Bursa ekibi, sezonun ilk çalışmasını tesislerinde gerçekleştirdi. Bayrama kadar yerli oyuncularla günde tek antrenman yaparak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Antrenör Emin İmen, daha sonra ise Ana Tiemi ve yeni transfer Kenny Moreno Pino’nun takıma katılacağını ifade etti. Milli takımlarda olacak Birgül Güler ve Mia Jerkov’nun ise eylül ayında takıma katılabileceğini ifade eden İmen, "Tam kadro antrenmanlara başlayınca hazırlık maçları da oynayacağız. Lige kadar eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edeceğiz ve zorlu maçlar oynayacağız. Bu nedenle kadromuza belki bir libero takviyesi yapabiliriz. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.