Dolar 34,2636
%0.06
Euro 37,6212
%0.06
Altın 2.880,700
%-0.99
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Gülsar: Her çiçeğe aynı miktarda su verilmez

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Gülsar: Her çiçeğe aynı miktarda su verilmez

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların tatil olmasının ardından 2013-2014 eğitim öğretim yılıyla ilgili çalışmalara ara vermeden başladı. Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, önümüzdeki yılın yol haritasının belirlenmesiyle...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 10:54
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların tatil olmasının ardından 2013-2014 eğitim öğretim yılıyla ilgili çalışmalara ara vermeden başladı. Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, önümüzdeki yılın yol haritasının belirlenmesiyle ilgili yapılan çalışmalar kapsamında Osmangazi ve İznik ilçelerinde bulunan Anadolu lisesi müdürleri bir araya geldi. Atilla Gülsar, “Bugünkü çocuklar gelecekte ülkeye yön verecek. Kendine güvenen, problemleri çözebilen ve geleceğe güvenle bakan iyi bir nesil yetiştirmeliyiz. Her çocuğumuzun başarılı olacağına inanıyorum. Onlara uygun demokratik ortamlar oluşturduğumuzda, gerekli imkanları sunduğumuzda başarılı olmamaları gibi bir durum söz konusu olamaz. Yeter ki her öğrenciye göre uygun yöntem ve tekniklerin kullanalım. Örneğin her çiçeğe aynı miktarda su verilmez. Kimisi az suyla yetinirken kimi çiçek çok su ister.” dedi.

    Atatürk Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın başkanlığını yaptığı toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici ve Şube Müdürü Muhammet Asil de katıldı. Yöneticilerden okullarını işbirliği ile demokratik bir ortamda yönetmelerini isteyen Atilla Gülsar, “Hiçbir şey zorlamayla olmaz. Yöneticilerimizin okullarını demokratik bir ortamda ve öğretmenleriyle işbirliğinde yönetmesinin başarıyı getireceğine inanıyorum. Akıl bankaları oluşturmalı ve okullarımızı hep birlikte yönetmeliyiz.” diye konuştu.

    Eğitimcilerin ön yargılardan arınması ve öğrencilere güvenmesi gerektiğini belirten Atilla Gülsar, gelecek yılla ilgili çalışmaların şimdiden başlatıldığına dikkat çekti. Gülsar şunları kaydetti: “Öğretmenlerimizin, geçtiğimiz yıl yapılan yazılı sınavlarda öğrencilerin verdiği veya vermediği cevapları çok iyi analiz etmelerini arzu ediyorum. Buradan çıkacak neticenin geleceğe ışık tutacağına inanıyorum. Sınavların sadece öğrencilere not verilen bir işlem değil gelecek için yol haritası oluşturulmasına katkı sağlayacak bir unsur olduğunu düşünüyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.