Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursa’daki bıçaklı kavgada yaralananlar hastanede (2)

Bursa’daki bıçaklı kavgada yaralananlar hastanede (2)

Bursa Adliyesi önünde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişi kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.Bursa Adliye Sarayı önünde, duruşma çıkışında iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı. Adliye...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 12:00
Bursa Adliyesi önünde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişi kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Bursa Adliye Sarayı önünde, duruşma çıkışında iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı. Adliye Sarayı'nda görülen bir tehdit davası çıkışında davalı olan iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar arasında bıçaklı kavga yaşandı. Bıçaklarla birbirine saldıran taraflardan Hilmi N., oğlu Barış N., yeğeni Azaaddin N. ile Mustafa Ç., oğlu Recep Ç. ve aynı aileden kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın çeşitli yerlerinden yaralandı.

Savaş alanına dönen adliye önünde bulunan polis ekipleri müdahale ederek olayın daha da büyümesini önledi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, otobüs durağında ve yerde bulunan yaralılara ilk müdahalesini burada yaptı. Tarafların yakını olduğu öğrenilen bazı bayanların ağlayarak yardım istemesi yürek burktu.

Yaralılar daha sonra Muradiye ve Çekirge Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavga sonrasında polis ekiplerinin tarafların üzerinde iki bıçak ve bir tabanca ele geçirdiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.