Dolar 34,1995
%-0.02
Euro 37,8853
%0.29
Altın 2.928,130
%-0.05
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursagaz Uludağ'da zirve yaptı

Bursagaz Uludağ'da zirve yaptı

Bursagaz bünyesinde oluşturulan Sosyal Aktiviteler Kulübü öncülüğünde düzenlenen Uludağ Zirve Yürüyüşü ile Bursagaz çalışanları Uludağ’ın zirvesine yürüyerek, güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Bursa Dağcılık...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 12:44
Bursagaz bünyesinde oluşturulan Sosyal Aktiviteler Kulübü öncülüğünde düzenlenen Uludağ Zirve Yürüyüşü ile Bursagaz çalışanları Uludağ’ın zirvesine yürüyerek, güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (BUDAK) üyesi Tasim Güler’in rehberliğinde gerçekleştirilen zirve yürüyüşü Oteller Bölgesi’nden başlayarak zirvede son buldu. Etkinliğe katılan 27 Bursagaz çalışanı, hafızalarda yer edinen bir yürüyüşün ardından Uludağ’ın zirvesinde bulunan anı defterini imzalayarak bu etkinliği ölümsüzleştirdiler.

Yürüyüş esnasında kar ile karşılaşan katılımcılar kartopu oynayarak doyasıya eğlendiler. Katılımcılar güzergah boyunca karşılaştıkları Uludağ’ın nadide güzelliklerini ve eşsiz Bursa manzarasını da fotoğraflamayı ihmal etmedi. Eşsiz doğa manzarasının keyfini süren Bursagaz ekibi yürüyüşün sonunda düzenlenen mangal partisiyle yorgunluklarını atarak, güzel anılarla Bursa’ya döndüler.

Geziyle ilgili bir değerlendirme yapan Bursagaz çalışanlarından Betül Hakyemez, gezinin çok eğlenceli geçtiğini belirtti. ‘Bursagaz/SOKAK’ bünyesinde kurulan kulüplere en büyük desteğin Bursagaz üst yönetimi tarafından verildiğini vurgulayan Rıfat Kurtuluş ise, “Şirketimizin, yoğun iş yaşamımızın yanında sosyal hayatımızı desteklemek için bizlere her türlü maddi ve manevi imkanı sağlıyor olması bizleri mutlu etmektedir. Bursagaz çalışanı olarak bizlere verilen önem ve destekten güç alıyor, çalışmalarımızı da en iyi şekilde gerçekleştirme gayretini gösteriyoruz. Şirket yönetimine bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkür etmek isterim” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.