Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursagaz’a en iyi işveren ödülü

Bursagaz’a en iyi işveren ödülü

Great Place to Work Avrupa elemesinde Türkiye’yi temsil eden Bursagaz, Best Workplace 2013 - Europe yarışmasında ödül sahibi olan tek enerji şirketi olma özelliği de taşıyor.     Alman enerji devi EWE AG’nin Türkiye’deki...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 15:42
Great Place to Work Avrupa elemesinde Türkiye’yi temsil eden Bursagaz, Best Workplace 2013 - Europe yarışmasında ödül sahibi olan tek enerji şirketi olma özelliği de taşıyor.

    Alman enerji devi EWE AG’nin Türkiye’deki en büyük iştiraki olan Bursagaz, başarılarını uluslararası arenada aldığı ödüllerle de taçlandırıyor. Dünyanın en prestijli işveren ödülü olan Great Place to Work, 25 senelik uluslararası arenadaki başarısını 2013 yılında Türkiye pazarına girerek perçinledi. Great Place to Work Enstitüsü tarafından oluşturulmuş metodoloji ile belirlenen Avrupa’nın en iyi iş verenleri, bu sene ilk kez Türkiye’nin de katılımı ile 27 Haziran’da Dublin’de gerçekleştirilen gala töreninde açıklandı.

    Türkiye’de 50-500 çalışan kategorisinde 1’incinin Microsoft, 2’ncinin Mercedes olduğu sıralamada dünya markası olan pek çok şirketi geride bırakarak 3‘üncü olan Bursagaz, Avrupa elemesinde Türkiye’yi temsil ederek ödül alan tek şirket olmayı başardı. 2 bin 119 şirket arasında yapılan değerlendirme ile 49’uncu sırada yer alan Bursagaz, Great Place to Work tarafından verilen Best Workplace 2013 - Europe yarışmasında ödül sahibi olan tek enerji şirketi olma özelliğini de taşıyor.

    Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, EWE Holding Turkey İnsan Kaynakları Müdürü Handan Çelik, Bursagaz Yönetim Sistemleri Birim Yöneticisi Tuğçe Balarısı ve EWE AG’yi temsilen Florian Maass’ın katıldığı ödül töreninde alınan Great Place to Work’ü temsil eden ödülün Bursagaz Ailesi’ne armağan edildiğine vurgu yapıldı.

    2013 yılında Great Place to Work Avrupa ayağında, ilk 50 içinde yer alan şirketlerin güven endekslerinin 92 puan ortalamasında olduğu ve en çok katılımcının yüzde 11’lik payla Almanya’dan olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’nin ülke olarak ilk kez katılım gösterdiğine vurgu yapılan gecede, Türkiye’yi temsil etmenin haklı gururunu Bursagaz yaşadı.

    Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ödülle ilgili şunları söyledi: “2 bin 119 şirket arasında 50-500 çalışan kategorisinde ilk 50 içinde olmak hem bizler hem de çalışanlarımız için gurur vericiydi. Ama asıl önemli olan EWE’yi bu alanda bu sıralama içerisinde temsil eden ilk şirket olmamızdır. Bursagaz’ın ilk kez katılan şirketler arasında yer alması ve enerji sektörünü temsil eden şirketler arasında 1’inci olması son derece önemlidir. İlk 50’de ödül alan şirketlerin yüzde 44’ünün çalışan sayılarının 100’ün altında olduğu, şirketlerin çoğunluğunun IT ve danışmanlık firmalarından oluştuğunu da ayrıca belirtmek gerekir. Bursagaz 247 çalışan sayısı ile bu sıralamada başarılı bir sonuç elde etti. Şunu çok açık yüreklilikle ifade edebiliriz ki biz gücünü çalışanlarından ve onların güvenlerinden alan bir şirketiz. Bu sonuç hem bizim hem de ülkemiz için son derece önemli bir fırsattır. Bu fırsatı bundan sonraki süreçte hem grubumuz hem de ülkemiz için değerlendirmeye devam edeceğiz. Bu ödülü tüm Bursagaz ailesine armağan etmek istiyorum. Bizi seçtikleri ve değerlerimizi yaşattıkları için büyük Bursagaz ailesinin tüm fertlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu ödül onların eseridir.”

    Ödül töreni sonunda katılımcılar ödülleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Kazanan şirketler hakkındaki bilgilerin paylaşımı için hazırlanmış olan özel kitapçık paylaşıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.