Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursaspor, Belluschi'siz kazanamama geleneğini sürdürüyor

Bursaspor, Belluschi'siz kazanamama geleneğini sürdürüyor

Bursaspor, başarılı orta saha oyuncusu Fernando Belluschi’siz çıktığı 4. maçını da kaybetti. Takımın art arda maç kaybetmesi ise taraftarın tepkisini topladı. Yeşil-beyazlılar, ligin 5'inci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 11:58
Bursaspor, başarılı orta saha oyuncusu Fernando Belluschi’siz çıktığı 4. maçını da kaybetti. Takımın art arda maç kaybetmesi ise taraftarın tepkisini topladı.

Yeşil-beyazlılar, ligin 5'inci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldu. Oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Bursaspor’da, her mağlubiyetin ardından sakatlığı süren Belluschi hatırlanıyor.

BELLUCSHİ YOK PUAN DA YOK

UEFA Avrupa Ligi'nde Vojvodina ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan tecrübeli futbolcu, Vojvodina maçının rövanşında forma giyemedi ve maç 3-0 kaybedildi. Süper Lig'de de sezonun ilk haftasında Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, 4. haftada Beşiktaş’a 3-0, 5. haftada ise Çaykur Rizespor’a deplasmanda 2-1 yenildi. Belluschi’nin oynadığı Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor maçlarında 4 puan toplayan yeşil-beyazlılar, ligde başka puan alamadı.

TARAFTAR TEPKİLİ

Bu arada, yeşil-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş’ın ardından Çaykur Rizespor’a da yenilen takımlarına tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden futbolculara ve yönetime eleştirilerini dile getiren taraftarlar, takımın Rize dönüşünde de futbolcuları protesto etti. Yenişehir Havaalanı’nda takımı karşılayan bir grup taraftar, alkışlarla tepkisini gösterdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.