Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursaspor taraftarlarının tesisleri bastığı iddialarına yalanlama

Bursaspor taraftarlarının tesisleri bastığı iddialarına yalanlama

Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bursaspor’da, taraftarların tesisleri basarak futbolcuları tehdit ettiği ileri sürüldü. Olayın, ligin 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan ve yeşil-beyazlı...

  • Ege Postası
  • 04.10.2013 - 12:56
Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bursaspor’da, taraftarların tesisleri basarak futbolcuları tehdit ettiği ileri sürüldü.
Olayın, ligin 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan ve yeşil-beyazlı takımın golsüz berabere kaldığı maçtın önce yaşandığı belirtildi. Takımın 27 Eylül Cuma günü oynanan maç öncesi hafta başında Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanda tesislere gelen 25 kişilik taraftar grubunun güvenlik görevlilerini aşarak içeri girdiği ve gazetecilerin görüntü almasına izin vermediği iddia edildi. Taraftarların, antrenman yapan futbolcuları uyararak, “Düzgün oynayın yoksa bir hafta sonra sopayla geliriz” dediği ileri sürülüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi.
    Yeşil-beyazlı taraftarlar ise sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getirdi. Taraftarlar, hiçbir Bursaspor taraftarının tesisleri basarak bu şekilde davranamayacağını belirterek, olayın bu şekilde yansıtılması karşısındaki üzüntülerini ifade ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.