Dolar 38,4425
%0.07
Euro 43,7279
%-0.07
Altın 4.080,160
%-0.48
Bist-100 9.375,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursaspor’un çim saha sorumlusu İpek, danışmanlık hizmeti verecek

Bursaspor’un çim saha sorumlusu İpek, danışmanlık hizmeti verecek

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Bursaspor’un çim saha sorumlusu Muhittin İpek, görevinden istifa ettiğini ancak dışarıdan danışmanlık hizmeti vermeye devam edeceğini söyledi. Bursa Atatürk Stadı'nın zeminini hazırlayan ve Türkiye'nin...

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 14:29
Geçtiğimiz günlerde istifa eden Bursaspor’un çim saha sorumlusu Muhittin İpek, görevinden istifa ettiğini ancak dışarıdan danışmanlık hizmeti vermeye devam edeceğini söyledi.

Bursa Atatürk Stadı'nın zeminini hazırlayan ve Türkiye'nin en iyi zeminine sahip statlarından biri haline getiren Muhittin İpek, geçtiğimiz günlerde istifasını açıklamıştı. Tepkiler üzerine Stat Müdürü Varol Çorapçıgil ile birlikte Özlüce Tesisleri’ne gelen İpek, istifasına açıklık getirdi.

"Danışmanlık hizmeti vereceğim, işimin başındayım." diyen İpek, kulüpte personel olarak görevinden istifa ettiğini ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti:

"Yoksa ben kulübün üyesiyim. 3 yıldır kulüpte görev yapıyorum. Görevden ayrıldım ama yapılacak işten ayrılmadım. Bundan sonra danışman olarak dışarıdan hizmet etmek istiyorum. Kulübe öyle bir teklif sundum, onlar da kabul ettiler. Tabi ki kadrolu eleman olduğum için görevimden istifa etmek gerekiyordu. Ama şuan görevimin başındayım, sabah Atatürk Stadı’ndaydım, şuan buradayım, devam ediyorum. Yeni stadın yapılışında olsun ilçelerdeki bazı kulüpler olsun, onlara da bazı bilgiler istedikleri zaman hizmet vereceğim. Önceden kadrolu olduğum için başka bir yere gidip hizmet veremiyordum. Emekli olunca, bu işi biraz daha profesyonelce yapmak istedim.”

"BURSASPOR’DAN BAŞKA TAKIMA HİZMET VERMEM"

Ailesinin İzmir’de olduğunu ve onlara biraz daha vakit ayırmak istediğini belirten İpek, süper ligde başka kulüplerden kendisine teklif olup olmadığı sorusuna ise şu karışlığı verdi:

“Olsa da bunu yorumlamam doğru olmaz. Beni buraya öneren şimdiki Stat Müdürümüz Varol beydir, rahmetli başkanımız kabul ette ve her zaman yanımda oldular. Bursaspor dışında birinci ligde başka kulüp düşünmüyorum açıkça söyleyeyim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.