Dolar 34,1918
%0.03
Euro 38,1267
%0.09
Altın 2.898,940
%0.11
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyük hayal kırıklığı

Büyük hayal kırıklığı

Şehit edilen Ovacık Başsavcısının ailesine ev almak için başlatılan kampanya hayal kırıklığı yarattı. 13 bin hakim ve savcıdan yardım edenlerin verdiği miktar 60 bin lirada kaldı.

  • Ege Postası
  • 25.10.2012 - 09:55
ANKARA - Tunceli’nin Ovacık ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Başsavcı Murat Uzun’un ailesine ev almak için  başlatılan yardım kampanyası hayal kırıklığı yarattı. Yaklaşık 13 bin civarındaki hakim ve savcının büyük bölümü, şehit arkadaşları için bağışta bulunmadı ve şimdiye kadar sadece 60 bin lira toplanabildi.

"adalet. org" sitesinde görüşlerini paylaşan hakim ve savcılar, Uzun'un çocuklarına ev alabilmek için toplanan miktarı ve meslektaşlarını eleştirdiler ve ‘’Şehit kardeşimiz için neden elinizi cebinize atmıyorsunuz’’ diye sordular. HSYK da, şehit savcı için Ziraat Bankası ve Vakıfbank’da iki ayrı hesap açarak bağış kampanyasını sürdürüyor.

FAİLLERDEN HABER YOK

Savcı Murat Uzun’un Ovacık’ta bulunan ev eşyası bir nakliye firmasıyla Samsun’daki ailesine gönderilirken de dizüstü bilgisayar ile iki kol saati çalınmış ve kamyon şoförü gözaltına alınmıştı.

19 Eylül günü lojmanına girersen silahlı saldırıya uğrayan ve şehit olan savcı Uzun’!un failleri de aradan geçen bir aylık süreye rağmen yakalanamadı. Gözaltına alınan şüphelilerin de olayla ilgisi olmadığı belirlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğünce görevlendirilen Kriminal Daire Başkanlığı ekibi de bölgede yaptığı araştırmalardan net sonuç elde edemedi. Tunceli Emniyet Müdürlüğü ve İl Alay Jandarma Komutanlığı ile koordineli çalışan ekip, tüm çabalara rağmen hiçbir görgü tanığı bulamadı.(GAZETEPORT)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.