Dolar 34,2112
%0.01
Euro 37,8647
%0.24
Altın 2.914,430
%-0.52
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir Belediyesi, Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini sevindirecek

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini sevindirecek

Ramazan'da ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek isteyen Adana Büyükşehir Belediyesi, bin 500 adet hazırladığı kumanyayı Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim etti.         Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:47
Ramazan'da ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek isteyen Adana Büyükşehir Belediyesi, bin 500 adet hazırladığı kumanyayı Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim etti.

        Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan öncesi ihtiyaç sahipleri için bin 500 koli gıda paketi hazırladı. Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistem Depolama alanında bulunan bin 500 koli, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Kimse Yok Mu Derneği görevlilerine teslim edildi.

        Ulaşım Daire Başkanlığı’nda yapılan Ramazan kolilerinin teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Bu yıl yine Kimse Yok Mu Derneği ile yola çıkıyoruz. Hem gıda paketi dağıtımı yapacağız hem de iftar çadırı kuracağız. Hayırlı ay olan Ramazan’da hayırlı işlere birlikte imza atacağız." dedi.

        Kimse Yok Mu Derneği Adana Şube Başkanı Kemal Elibal da duyarlılığından dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

        İnsanlara yardımcı olma adına Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını belirten Kemal Elibal, "Güzel bir Ramazan geçirmeyi diliyorum. Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel kampanyaları birlikte yaparız." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.