Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de atama krizi: '2 numaralı koltuk' için mi ayrıldı'

Büyükşehir'de atama krizi: '2 numaralı koltuk' için mi ayrıldı'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde önümüzdeki ay emekli olacak Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in yerine Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe'yi atayan Başkan Aziz Kocaoğlu'nun bu kararı belediye bünyesinde krize yol açtı. Büyükşehir'de atama krizi

  • Ege Postası
  • 15.08.2016 - 11:54

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Başkan Kocaoğlu'nun yaptığı son atamanın ardından belediyede flaş bir ayrılık kararı da beraberinde geldi.

Önceki yıl yerel seçimlerin ardından Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne transfer olan ve başarılı geçirdiği görev süresinin ardından genel sekreterliğe kadar yükselen Buğra Gökçe'nin terfisi belediyede krize yol açtı. Emekliye ayrılacak Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in koltuğuna Gökçe ile birlikte en önemli adaylardan Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey, Kocaoğlu'nun aldığı bu kararın ardından belediyeden ayrılma kararı aldı. Gökçe'nin terfisi sonrasında emekliliğini isteyen ve dilekçesini belediyeye sunduğu öğrenilen Genel Sekreter Yardımcısı Bey'in tüm ikna çabalarına karşın geri dönmek istemediği öğrenildi. Erhan Bey, geçtiğimiz yıllarda başlayan operasyonlar ve Büyükşehir Davası'nın mağdurları arasında yer alıyordu. Bey'e yakın isimler atama kararı nedeniyle Başkan Kocaoğlu ile arasına kırgınlık girdiğini belirtirken, emekli olarak ayrılma fikrinin de bu kırgınlıktan kaynaklandığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.