Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de flaş atamalar

Büyükşehir'de flaş atamalar

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu ESHOT Genel Müdürlüğü'nde yeni kadro revizyonları geldi. Belediyede revizyon raporu

  • Ege Postası
  • 14.06.2016 - 10:51

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu üst yönetim kadrolarında değişikliğe gitti. Belediye ve ESHOT'ta gerçekleşen yeni atamalar yaz aylarının sonunda emekli olması beklenen Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in yerine yapılacak görevlendirme ve bir süredir beklenen büyük çaplı revizyonun da habercisi olarak nitelendirildi.

Geçtiğimiz yılın sonunda İZSU Genel Müdürlüğü görevine başlayan Fügen Selvitopu'nun yerine Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve getirilen Kentsel Dönüşüm Eski Daire Başkanı Suphi Şahin resmen 1'inci dereceden kadrosuna atandı. Diğer yandan Başkan Kocaoğlu, belediyenin mal ve hizmet alımlarıyla ilgili birimde de önemli değişikliklere gitti. Büyükşehir Davası nedeniyle uzun süre cezaevinde kalan ve belediyenin çeşitli birimleri ile son olarak ESHOT'ta görev yapan deneyimli bürokratlardan Selçuk Savcı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na getirildi. Kadro operasyonu kapsamında Semih Güler ve Volkan Sert de daire başkanı olarak naklen ataması yapılan isimler arasında yer aldı.

Başkan Kocaoğlu, belediyenin yanı sıra ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde de önemli değişikliklere gitti. Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanı kadrosunda görev yapan Bilal Tuğrul Kararlar ve Arşiv Dairesi Başkanı kadrosuna, Araç Bakım Onarım Dairesi Başkanı kadrosunda görev yapan Osman Orman Kalite ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı kadrosuna, Kalite ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı kadrosunda görev yapan İbrahim Yetmen Araç Bakım Onarım Dairesi Başkanı kadrosuna, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı kadrosunda görev yapan Belma Özeş Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanı kadrosuna atandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.