Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de memurlar bir kez daha iş bıraktı!

Büyükşehir'de memurlar bir kez daha iş bıraktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasındaki SDT ödemesi tartışmasının çözülememesi nedeniyle memurlar bir kez daha iş bıraktılar.

  • Ege Postası
  • 31.07.2024 - 15:50

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında sosyal denge tazminatı (SDT) krizi çözülemedi. 

Başkan Cemil Tugay büyükşehir çalışanlarına yazı göndererek sözleşmenin son tarih olan 31 Temmuz'a kadar imzalanmaması halinde 16 bin 750 TL'lik teklifin yerine yasal sosyal denge tazminatına bırakacağı belirtmişti.

Krizin hala aşılamamasının üzerine memurlar bugün Başkan Tugay'ın makamının olduğu Egemenlik Binası önüne geldi. Hizmet binası önünde yolu kapatan Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası İzmir 1 No'lu Şube sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda, 31 Temmuz uyarısını tehdit olarak algıladıklarını dile getirdi. 

Sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde; "İzmir Büyükşehir Belediyesi Çalışanları, 3 Nolu Hol önünde toplanarak iş bırakma eylemlerinde İlçe Belediyelerinden gelen emekçiler ve KESK'e bağlı sendikalarda örgütlü emekçiler ile "Birleşe Birleşe Kazanacağız" diyerek bir araya geliyor. Zafer Direnen Emekçilerin Olacak!" açıklaması yapıldı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.