Dolar 34,0374
%0.05
Euro 37,8943
%0.08
Altın 2.822,810
%0.47
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'den 'dolandırıcılık' uyarısı: Karcı'nın adını kullanıyorlar!

Büyükşehir'den 'dolandırıcılık' uyarısı: Karcı'nın adını kullanıyorlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi dolandırıcılara karşı yazılı bir uyarıda bulundu. Büyükşehir tarafından yapılan açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı’nın ismi kullanılarak telefonla ulaşılan iş insanlarından para talep edildiği öğrenilmiştir. Açık bir dolandırıcılık girişimi olduğu tespit edilen söz konusu eylemin sorumlularının belirlenmesi için tarafımızdan hukuki süreç başlatılmıştır. Geçmişte de örneklerine rastlanan, iyi niyetli yurttaşlarımızı suistimal amacı taşıyan bu tür eylemlere karşı duyarlı olunması önem arz etmektedir. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni temsil eden hiçbir kamu görevlisinin bu yönde bir talepte bulunması söz konusu değildir" denildi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2024 - 14:59
  • Güncelleme: 06.06.2024 - 15:09

İzmir Büyükşehir Belediyesi dolandırıcılara karşı yazılı bir açıklama yaparak uyarıda bulundu. Açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı’nın ismi kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı aktarıldı. 

Büyükşehir'in açıklaması şu şekilde; 

"İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı’nın ismi kullanılarak telefonla ulaşılan iş insanlarından para talep edildiği öğrenilmiştir. Açık bir dolandırıcılık girişimi olduğu tespit edilen söz konusu eylemin sorumlularının belirlenmesi için tarafımızdan hukuki süreç başlatılmıştır.

Geçmişte de örneklerine rastlanan, iyi niyetli yurttaşlarımızı suistimal amacı taşıyan bu tür eylemlere karşı duyarlı olunması önem arz etmektedir. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni temsil eden hiçbir kamu görevlisinin bu yönde bir talepte bulunması söz konusu değildir.

Telefonda kendini İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri şeklinde tanıtarak veya onun adıyla para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve böyle durumlarda en kısa sürede emniyet birimlerine bilgi verilmesini rica ederiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.