Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'in yeni gemilerine eleman aranıyor

Büyükşehir'in yeni gemilerine eleman aranıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz taşımacılığı hizmetlerini yürüten İZDENİZ Genel Müdürlüğü yeni karbon kompozit gemilerle birlikte genişleyen filosunda artan ihtiyaç doğrultusunda kadrosunu da güçlendirme kararı aldı. Yaklaşık 4 milyar maaşla mühendis arayan İZDENİZ, kumar oynamayan, içki içmeyen ve işe zamanında gelecek 19 yeni mühendis işe alacak. Büyükşehir yeni gemilerine eleman arıyor

  • Ege Postası
  • 10.08.2015 - 11:11
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Körfez içi ulaşım filosunda artan araç sayısı ile birlikte kadrosunu da genişletmek için harekete geçen İZDENİZ Genel Müdürlüğü, bir yandan gazete ilanları ile, bir yandan da hizmet alım ihalesiyle eleman arıyor.
 
YENİ GEMİLERE YENİ ELEMAN
Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı genel müdürlük İZDENİZ, körfezde yolculu seferlere başlayan yeni karbon kompozit gemilerinde çalıştırılmak üzere, Ulaştırma Bakanlığı'nın "Gemilerin gemi adamları ile donatılması" mevzuatı çerçevesinde 19 uzakyol başmühendisi istihdam edecek. Ay sonunda hizmet alım ihalesine çıkacak olan genel müdürlüğün körfez filosuna katılan yeni gemilerde görevlendireceği nitelikli personelde çeşitli sertifikalar da istenirken, yaklaşık 4 bin lira maaş verilecek.
 
İÇKİ, KUMAR, SİLAH YASAK
Artan teknik eleman ihtiyacı karşısında eleman bulmakta zorlanan ve geçmişte gazete ilanları ile teknik personel arayan müdürlüğün mühendis seçimindeki titizliği de dikkat çekti. Çıkacağı hizmet alım ihalesi kapsamında işe alınacak gemi adamlarında yönetmelik çerçevesinde sınırlar koyan İZDENİZ A.Ş., çalıştıracağı personelin gemilerde kumar oynamaması, içki içmemesi, gemiye evcil hayvan getirmemesi, yolculardan bahşiş toplamaması, silahla işe gelmemesi gibi kurallar da getirdi.
 
19 MÜHENDİS İŞE ALINACAK
İZDENİZ A.Ş., 1 Ekim'den itibaren geçerli olacak ve Ekim 2016'ya kadar toplam 19 mühendisin işe alınacağı ihale kapsamında gemi adamlarının her türlü teçhizat ve giyim malzemesini de yüklenici temin edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.