Dolar 34,2030
%0.06
Euro 38,0264
%-0.18
Altın 2.908,930
%0.45
Bist-100 9.599,00
%-0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir seçim öncesi kolları sıvadı

Büyükşehir seçim öncesi kolları sıvadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılına dev tanıtım atağı ile hazırlanıyor. Hayata geçirdiği ve sürdürdüğü sayısız projeyi tanıtmak için dev hizmet alım ihalesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılı süresince ve özellikle yerel seçim arifesinde kentin dört bir yanında kendisini anlatacak. Kent genelinde yapılacak tanıtım faaliyetleri içerisinde yüz binlerce reklam materyali hazırlayacak olan belediyenin, geçtiğimiz yıla oranla tanıtıma dönük bütçeyi arttırdığı dikkat çekerken, çalışmaların büyük kısmının ise yerel seçim çalışmalarına dönük olacak.

  • Ege Postası
  • 26.11.2013 - 14:12
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Belediye hizmetlerinin tanıtılması ve duyurularının yapılabilmesi için önümüzdeki ay ihaleye çıkacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yerel seçim çalışmaları için harekete geçti. Yapılacak tam kapsamlı tanıtım hamlesi içerisinde kentin dört bir yanında olmak üzere, 12 ay aralıksız olarak tanıtım ve duyurularını sürdürecek. Geçtiğimiz sene aynı kapsamda yapılan hizmet alım ihalesine göre daha büyük bir çalışma içerisine giren belediye yönetimi, Mart ayında yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına dönük olarak da tanıtıma büyük ağırlık verecek.

ÇALIŞMA BİR YIL BOYUNCA SÜRECEK
Hayata geçirilen çalışmaları ile projeleri halka tanıtmak ve İzmirlilere faaliyetlerini duyurmak amacıyla çalışma başlatan ve önümüzdeki ay ihaleye çıkmayı planlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtım planlamasında A’dan Z’ye kapsamlı bir hazırlık yapıldı. Tanıtım alanları arasında yer alan kent genelindeki 93 adet Billboard’u yıl boyunca etkin şekilde kullanacak olan Büyükşehir Belediyesi, yine faaliyetlerini ve projelerini anlatabilmek amacı ile yıl boyunca toplamda 97 bin afiş, 900 bin kitapçık, 80 bin broşür bastırarak tanıtım çalışmaları yapacak.

KENTİN HER NOKTASINDA TANITIM
Tüm bunlar haricinde 2014 yılı boyunca 10 bin billboard afişi bastıracak olan belediye, kent genelindeki köprülere ve üstgeçitlere bin civarında branda afiş ve şehir içi yollara da 5 bin bayrak asacak. Yapılacak tanıtım faaliyetlerinin büyüklüğüne göre yeni bir tanıtım ofisi açma olasılığı da bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sözleşmeye konulan ek maddeler ile belirtilen kapsam ve rakamlar dışında ek taleplerde de bulunarak yüklenici firmaya taleplerini iletebilecek ve reklam çalışmalarının kapsamı da arttırılabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.