Dolar 34,1663
%0.01
Euro 38,1531
%-0.03
Altın 2.918,670
%-0.05
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP-AK Parti arasında pankart savaşları

CHP-AK Parti arasında pankart savaşları

İzmir’de CHP ve AK Parti arasında pankart savaşı yaşanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, “İzmirliyiz yaparız” sloganıyla yola çıkarken, CHP'liler belediyenin açılışlarda, “İzmir sensiz olmaz”,, "İzmir Aziz'dir Aziz kalacak", “İzmir’e Yıldırım bile düşse Aziz’i kimse alamaz kimse” pankartları açıyor. AK Parti cephesinde ise, “İzmir kazanacak” sloganı öne çıkarken, parti toplantılarında, “Bir Aziz gidecek Binali gelecek”, “Özlenen hizmet Yıldırım hızıyla gelecek” pankartları ile rakiplerine göndermede bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 11.01.2014 - 12:30
Onur ÇAKIR / EGEPOSTASI – İzmir yerelinde mevcut iktidarını korumak için mücadele veren CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu ile “hizmet” vurgusu yaparak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olan AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Kocaoğlu ve Yıldırım, propaganda çalışmaları sırasında yaptıkları ziyaretler sırasında birbirlerini sert sözlerle eleştirirken, bu programlarda partililerin açtıkları pankartlar da ilgili çekiyor.

SENSİZ OLMAZ

Yaşanan pankart savaşlarında CHP’liler, “Sensiz olmaz”, “İzmir Aziz’dir Aziz kalacak”, “İzmir’e Yıldırım bile düşse Aziz’i kimse alamaz kimse” pankartları açıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi seçimlere “İzmirliyiz yaparız” sloganıyla giriyor.

İZMİR’E YILDIRIM GEREK!
AK Partililer de CHP’liler gibi pankartlardaki yaratıcılıkları ile dikkat çekiyor. Partililer, “İzmir’e Binali Yıldırım gerek”, “1 Aziz gidecek Binali gelecek”, “Özlenen hizmet Yıldırım hızıyla gelecek” pankartları hem Kocaoğlu’na göndermede bulunuyor hem de Yıldırım’a olan sevgilerini gösteriyorlar.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.