Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Ankara İl Başkanlığı'ndan Twitter açıklaması

CHP Ankara İl Başkanlığı'ndan Twitter açıklaması

CHP Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu'nun Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve üç yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'a yönelik küfür içerikli twitler konusunda yazılı bir açıklama...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 13:28
CHP Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu'nun Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve üç yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'a yönelik küfür içerikli twitler konusunda yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, 7 Temmuz Pazar günü sosyal medyada Umut Tuğluoğlu adına geçen bir mesaj düştüğünü hatırlattı. Partinin gençlik kolları üyesi olduğu anlaşılan Umut Tuğluoğlu adına çıkan bu mesajda Başbakan'ın rahmetli annesine son derece seviyesiz, ahlaksız, ölçüsüz ve maksatlı, provokasyon amaçlı bir saldırıda bulunduğunun anlaşıldığını dile getiren Alçın, il başkanlığının anında konu ile ilgilenmeye başladığını vurguladı.

İlk incelemede böyle bir mesajın Umut Tuğluoğlu tarafından atılmadığının anlaşıldığını anlatan Alçın, "Konu savcılığa bir suç duyurusu ile taşınmış ve olayın doğruluğunun tespit edilmesi istenmiştir. Partimize zarar vermeye yönelik böylesi provokasyonlara izin vermeme adına savcılığın olayın üzerine giderek kısa zamanda olayı açıklığa kavuşturmasını bekliyoruz. Ayrıca Ankara il yönetim kurulumuz bugün toplanarak konuyu değerlendirecek ve partilimizden kaynaklanan bir durum var ise gereğini yapacaktır." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.