Dolar 32,8365
%-0.11
Euro 35,1053
%-0.5
Altın 2.426,940
%-1.02
Bist-100 10.487,00
%-1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı bayramdan sonra alana iniyor…

CHP Bayraklı bayramdan sonra alana iniyor…

Yedek yönetim kurulu üyeleriyle asil yönetim kurulunu genişleten ve güçlendiren CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, gündemlerinde partilerine zarar veren kurultay tartışmaları olmadığını, bayramdan sonra olası erken seçim için alana inip çalışmaya başlayacaklarını açıkladı. Alper: Gündemimizde kurultay yok

  • Ege Postası
  • 11.08.2018 - 09:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- CHP Parti Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, yönetim kurulundaki asil üye sayısını 16’dan 24’e çıkardı. 17 yedek yönetim kurulu üyesinden ilk sekizi asil yönetim kurulu üyeliğine almak için karar alan ve bu kararını il başkanlığına sunan ilçe başkanı Cemalettin Alper, şimdi il başkanlığının Parti Meclisi’ne onay için gönderdiği kararının sonucunun bekliyor.

YÖNETİMİ BÜYÜTEREK İLÇE ÖRGÜTÜMÜZÜN DAHA AKTİF VE…

Yaptığı değişiklik hakkında bilgi veren ilçe başkanı Alper, “16 asil, 17 yedek üyemiz var. Yedekteki ilk sekiz üyemizi asile aldım. Kararımızı ile gönderdik. İl başkanlığı da Parti Meclisi’ne (PM) gönderdi. PM toplantısında geçtikten sonra karar resmileşecek. Bayraklı’nın 24 mahalle ve 235 bin seçmeni, 400 bin nüfusu var. Yerel seçimler var önümüzde. Kadroyu genişleterek, ilk sekiz yedeği asile çekerek bu arkadaşlarımızın daha aktif olmalarını sağlamak istedik. Yönetimi büyüterek Bayraklı ilçe örgütünün daha aktif ve hızlı olmasını sağlamış olacağız. Karar henüz resmileşmese de bu arkadaşlarımız bütün yönetim kurulu toplantılarına katılıyor, asil gibi çalışıyorlar zaten. Sadece karar defterine imza atamıyorlar. PM’den çıktıktan sonra kararlara da imza atabilecekler” diye konuştu.

BAYRAMDAN SONRA YEREL SEÇİM İÇİN ALANA İNİYORUZ

CHP’de seçim ertesinde başlayan Kurultay tartışmalarına taraf olmayan ve mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana bir irade ortaya koyan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper, 24 mahalle, 400 bini aşkın nüfusu ve 235 bin seçmeni bulunan ilçelerinde önceki gün gerçekleştirdikleri danışma kurulunda seçim startını verdiklerini, bayramdan sonra ise alana ineceklerini açıkladı.

BİZİM GÜNDEMİMİZDE KURULTAY YOK

Gündemlerinde olağanüstü kurultay ya da tüzük kurultayı bulunmadığını, partilerine zarar veren tüm tartışmalardan uzak durduklarını kaydeden ilçe başkanı Cemalettin Alper, “Bayraklı’da 110 mahalle temsilcisi, 24 yönetim kurulu üyemizle beraber Bayraklı yerel siyasete hazır. Çalışmalarımız bu yönde. Bayraklı tartışmalardan uzak. Biz tartışmaları geride bırakıp,  alanlarda 2019 yerel seçimleri için çalışacağız. Kurultay bizim gündemimizde yok. Bayraklının gündeminde olası erken seçim var. Olası erken seçim olsa da biz hazır olacağız. Sandık görevlilerimizle, seçmenimizle hazırız. Partiye zarar veren gündemlerle ilgilenmiyoruz. Bayramdan sonra alana ineceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.