Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'de fatura Koçer'e kesildi!

CHP Çiğli'de fatura Koçer'e kesildi!

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu'nun ceza yağdırdığı Çiğlİ'den 5 isim toplantı yaptı. 2 farklı yapılan toplantının birinde Çiğli İlçe Eski Başkanı Ali Rıza Koçer de yer aldı. 5 isim YDK'ya itirazda bulunacak. Disiplin Kurulu'nun ceza yadıdrdığı isimler toplantı yaptı

  • Ege Postası
  • 07.05.2016 - 12:03

EGE POSTASI - CHP Çiğli'de haklarında kesin olarak ihraç talep edilen meclis üyeleri Mustafa Avdan, Erkan Tuncer, Yusuf Çoban ve Süleyman Karadağ ile belediye başkan aday adayı Aziz Buğa için il disiplin kurulu ceza yağdırmıştı.

Tuncer ve Karadağ kesin ihraç, Avdan ve Çoban kınama Buğa ise geçici ihraç cezası almıştı.

5 isim disiplin kurulundan çıkan kararlar sonrası bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

KOÇER SÜRPRİZİ

Toplantıya CHP Çiğli İlçe Eski Başkanı Ali Rıza Koçer’inde katıldığı öğrenildi. Toplantıda  meclis üyelerinin çok sinirli oldukları iddia edildi. Yapılan görüşmede tepkilerini dile getiren meclis üyelerinin hedefinde Belediye Başkanı Hasan Arslan ve meclis üyeleri vardı. Meclis üyelerinin toplantıda “Ankara’ya gidelim, burada yaşananları anlatalım, bundan sonra daha sert muhalefet yapalım. Belediye’de maaş alan meclis üyeleri hakkında suç duyurunda bulunalım" gibi öneriler gündeme getirdikleri öğrenildi.

ANKARA'YA GİDECEKLER

Toplantı sonunda Yüksek Disiplin Kurulu'na itiraz edilmesi konusunda uzlaşılırken, " Alınan karar siyasi bir karardır. Bir tane Burada yapılacak ilk iş neden ceza aldığımızı öğrenelim, ondan sonra Ankara’da savunma yapalım” görüşünde mutabık kalındı.
 
ÇOBAN’IN HEDEFİNDE KOÇER!

Daha sonra yapılan ikinci bir toplantıda meclis üyesi Yusuf Çoban’ın hedefinde Koçer vardı. Çoban'ın, Buğa’ya dönerek “Geldiğimiz noktayı iyi tahlil etmemiz lazım, burada Ali Rıza Koçer yanımızda görünerek yaptığı hamlelerle senide bitiriyor, bizi de bitiriyor. Biz üç yıl daha buradayız, bu adam bizi belediye başkanıyla karşı getirerek bizi de belediye başkanını da bitirip aradan sıyrılıp belediye başkanı olmak isteyecek. Buna dikkatiniz çekmek istiyorum” dediği öğrenildi.

Buğa’nın ise “Bu konuda haklı olabilirsin" yanıtını verdiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.