Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'de gergin toplantı

CHP Çiğli'de gergin toplantı

CHP Çiğli ilçe yönetimi ve meclis üyesi adaylarını buluşturan toplantıda İlçe Başkanı Nihat Gültekin ile belediye başkan adayı Hasan Arslan arasında gergin dakikalar yaşandı.İkiliden Arslan 'süreçte kaptan benim' derken, Gültekin, 'geminin kaptanı ilçedir' karşılığını verdi.

  • Ege Postası
  • 04.03.2014 - 17:06
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  CHP Çiğli ilçe yönetimi ve meclis üyesi adaylarını bir araya getiren toplantıda Çiğli  Belediye Başkan adayı Hasan Arslan ve İlçe Başkanı Nihat Gültekin arasında tartışma yaşandı.
 
CHP Çiğli meclis üyesi listesinin en başında yer alan Vezir Aslan’ın sahibi olduğu Altınbalık’ta sabah saatlerinde gerçekleşen ve sürecin masaya yatırıldığı toplantı keyifli başladı gergin bitti.Aday adaylığı sürecinde Aziz Buğa’ya destek veren İlçe Başkanı Gültekin ile belediye başkan adayı Arslan arasında süreçte  uyum  sorunu yaşanacağı günyüzüne çıktı.
  
ZİYARETLERDEN HABERİMİZ YOK
Gültekin’in toplantıda, Arslan’ın ilçe yönetimini by-pass ettiğini dile getirdiği ve, “ Seçim büroları açtınız kendi çevrenizden isimler koydunuz. Büro açılışları yapıyorsunuz ama ev ve sokak ziyaretleri yapmıyorsunuz. Kendi hazırladığınız ziyaretlere gidiyorsunuz.Bizim ziyaretlerden haberimiz olmuyor. İlçe yönetimi olarak bizimde hazırladığımız programlar da var” dediği öğrenildi.


 
“GELMİYORSUNUZ”
Arslan’ın da Gültekin’e “İlçede durmuyorsunuz diye şikayet var. Partililerinde telefonunu açmıyormuşsun. Etkinliklerimize gelmiyorsunuz”  eleştirisi getirdiği bildirildi.

KAPTAN TARTIŞMASI
Arslan’ın ziyaret programlarının hazırlamasına yönelik  "bu geminin kaptanı benim" demesi ortamı daha da gerdi. Gültekin’in "‘süreçte geminin kaptanı ilçedir” karşılığını verdiği öğrenildi.Tartışmaın büyümesi nedeniyle toplantıya son verildiği belirtildi. 
 
Toplantıda yaşananlardan dolayı meclis üyesi adaylarının rahatsız oldukları öğrenildi.
 
Arslan’ın ilçe başkanı ve yönetimden  kendisi için çalışmamaları nedeniyle yakın çevresine sürekli dert yandığı  bildirildi.


 



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.