Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli’den tepki çeken paylaşım: Önce yazdılar, sonra sildiler

CHP Çiğli’den tepki çeken paylaşım: Önce yazdılar, sonra sildiler

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı resmi Facebook hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, “ Asla ‘kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş’ atasözünün karşılığı olanlardan olmadan çalışacağız” ifadeleri kullanıldı.

  • Ege Postası
  • 22.09.2023 - 14:09
  • Güncelleme: 22.09.2023 - 14:15

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde olaylı geçen Çiğli ilçe kongresinin ardından göreve gelen Erkan Akar ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ederken, İlçe başkanlığından tepki çeken bir paylaşım geldi.

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “ İlçe Başkanımız Erkan Akar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Destekleriniz ve bize olan inancınız sayesinde ilçemizi çok daha başarılı hale getireceğiz. Asla ‘kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş’ atasözünün karşılığı olanlardan olmadan çalışacağız. Takip etmeye devam edin” ifadeleri yer aldı. 

KUTUPLAŞTIRMA MESAJI OLARAK ALGILANDI

Öte yandan, yapılan paylaşımda 'Asla ‘kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş’ atasözünün karşılığı olanlardan olmadan çalışacağız' ifadeleri örgüt içinde ayrıştırmaya neden oldu. Bazı partililer paylaşıma tepki gösterince paylaşımın silinerek, açıklamanın düzenlendiği görüldü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.