Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Genel Merkezi'nde Göz-Göz zirvesi!

CHP Genel Merkezi'nde Göz-Göz zirvesi!

Göztepe'nin üniversite öğrencilerinden oluşan taraftar grubu Uniforce grubu CHP İzmir Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan’ın aracılığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Toplantının gündem maddesi yeni stat konusu oldu. Tuncay Özkan, taraftarları Kılıçdaroğlu'yla buluşturdu

  • Ege Postası
  • 07.08.2015 - 16:42
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Göztepe'nin ‘üniversite gücü’ olarak kendini tanımlayan Uniforce grubu, Ankara’ya çıkarma yaptı. Uniforce grubu, CHP İzmir Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan’ın aracılığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Görüşmede İzmir’den Çiğli CHP İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ve Gaziemir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Aksoy da yer aldı.


35 DAKİKA SÜRDÜ
Görüşmenin 35 dakika sürmesi nedeniyle  Kılıçdaroğlu’nun “Göztepe’den geldiniz görüşmemiz ‘Tam 35’ dakika sürdü” dediği öğrenildi. 

KILIÇDAROĞLU: TAKİPÇİSİ OLACAĞIM!
Toplantının ana gündem maddesi stat sorunu oldu. Grup yeni stat projesinin yapılmasını isterken bir talepte de bulundu. Mevcut stadın yerinde yapılacak yeni stadın altyapı ihtiyacını ancak karşılayacağını belirten taraftarların, Uzundere'de daha önce İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun gündeme getirdiği alana yeni bir stadın yapılması gerektiğinin Ankara'da yeniden gündeme getirilmesini istedikleri öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun ise, “Ligde 18 takım var. Stadı olmayan 3 külüp var onlarda İzmir’den…Bu noktada AKP İzmir’i cezalandırıyor.Bunun farkındayız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüşeceğim. Takipçisi olacağım. Spor Bakanlığı ile görüşmeyi de Tuncay Özkan yapacak” dediği öğrenildi.


FORMA VE TESPİH
Ziyaret sonunda Uniforce grubu Kılıçdaroğlu ve Özkan’a  forma ve tespih hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.