Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Engin'den o iddialara sert tepki

CHP İl Başkanı Engin'den o iddialara sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir l Başkanı Ali ENGİN, Yerel seçimler için hazırlanan belediye meclis üyeleri listesinde, kendi akraba ve yakınlarının yer aldığına ilişkin yalan haber ve dedikodularla ilgili olarak zorunlu bir açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 20.02.2014 - 18:38
İZMİR- Ali Engin, 19 Şubat 2014 tarihinde yaptığıkendi akraba ve yakınlarından kimsenin listelerde yer almadığı ve bu yönde yapılanların dedikodu ve iftiralardan ibaret olduğu yönündeki açıklamasına rağmen, 20 Şubat 2014 tarihli bazı yazılı ve görsel yayın organlarında, ısrarla benzer haberlere yer verilmesi üzerine  bir kez daha açıklama yapmak zorunda kaldığını belirtti ve kısa açıklamasında şunlara yer verdi.
Kişilerin gözlerine gerçekleri soksanız dahi, eğer niyetleri size çamur atmaksa bunu yapmaktan vazgeçmiyorlar. Yaptığım açıklamalarla listelerde hiçbir akrabamın yer almadığını,  eşimden başka ortağım olmadığını söylememe rağmen, şimdide bazı kesimler ısrarla olmayan baldızımın listelerde yer aldığı yalanını dillendirmektedir.  Son kez açıklıyorum ve bu açıklamayla artık art niyetli olduklarına inanmaya başladığım bazılarını da komik duruma düşmekten kurtarmaya çalışıyorum. Benim Baldızım yoktur ki, listelerde yer alsın. Benim iş ortağım yoktur ki listeler de yer alsın.
Bu açıklamama rağmen artık iftira olduğu ve CHP’nin İzmir’de kurumsal kimliğinin başında gelen isim kullanılarak, kamuoyu önünde küçük düşürülmeye çalışıldığı bu çirkin yakıştırmaları yapan veya yayan herkesle mahkemeler de hesaplaşacağımı da belirtmek istiyor, Bu konuda sürekli yanımda olan, destek olan tüm örgütüme de canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizim kendilerine malzeme yaratmaya, popülerliğini yalan ve iftiralarla artırmaya çalışanlarla kaybedecek zamanımız yoktur.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.