Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper Toptaş’a sert açıklama

CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper Toptaş’a sert açıklama

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper MHP’li Mehmet Toptaş ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Alper, “Mehmet Toptaş İtalya’daki Temiz Eller Operasyonu’yla adından söz ettiren Savcı Antonio Di Pietro’nun tahtına göz dikmiş durumda. Durum böyle ise vay Topraş’ın haline işte. O zaman ben Toptaş’ın durumundan gerçekten şüphe ederim.”dedi

  • Ege Postası
  • 01.06.2014 - 14:20
İZMİR - Bayraklı’da MHP’nin 2014’te yerel seçimlerde Belediye Başkanı adayı olarak 15 bin oy alarak büyük hüsrana uğrayan MHP’li Toptaş’ın seçimlerden sonra yaptığı açıklamalar CHP Bayraklı örgütü tarafından sert bir dille eleştirildi. İlçe yönetim kurulu açıklama yapan İlçe Başkanı Cemalettin Alper, MHP ile CHP Cumhurbaşkanlığı adayı için görüşme yaparken çakma MHP’li Toptaş’ın CHP’li bir Belediye Başkanı hakkında yaptığı açıklamalar Bayraklı halkının kafasını karşıtırdı” dedi. Alper açıklamasına söyle devam etti; “ MHP Bayraklı Belediye Başkan adayı olan Mehmet Toptaş’ın açıklamalarını büyük bir dikkatle okudum. Yaptığı açıklamalarda kendisinin MHP ile olan gönül Bağından bahsetmiş ve yaptığı görevleri kamuoyu ile paylaşmaya çalışmış. Ancak; yapılan açıklamaların içinin boş olduğu ve MHP tabanın kendisine itimat etmediğini yapılan seçim sonucu bütün kamuoyu bunu açık bir şekilde görmüştür.
 
AKP’YE Mİ TRANSFER OLACAK'
Ayrıca kendisinin çizgisinin çok net olduğunu ifade etmiştir. Demokrat Parti’de yıllarca siyaset yapmış bir ismin daha sonra bir sabah uyanarak bundan sonra MHP’den siyaset yapacağım diyerek çizgisini değiştirmesi ve bundan sonra’da ne yapacağı bilinmeyen bir insanın çizgisinin nasıl olurda” çizgisinin net “ olduğunu düşünebiliriz.
Ayrıca; yerel seçim süreci seçimlerinde birçok yerde MHP ve CHP tabanı AKP’ye karşı açık açık olmasa da dayanışma içinde olarak güçlü oldukları yerlerde birbirlerine destek verdiklerini gördük. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP genel Başkanlarının bir araya gelerek ortak bir aday çıkarmak için görüşmeler yaparken, MHP Bayraklı adayını sürekli CHP’li bir Belediye Başkanı için ortaya attığı yalan ve iftira açıklamaları bizi ve görüştüğümüz MHP’li dostlarımızı şaşkına çevirmiştir. 
Bayraklı’da görüştüğümüz siyasetçilerin ortak görüşü, “Mehmet Toptaş AKP’ye transfer olmak için alt yapısını hazırlandığı.”yolunda oldu.

BELEDİYE YETKİLİLER TARAFINDAN SÜREKLİ DENETLENİYOR
 Oysa Bayraklıda Toptaş’ın gibi sürekli Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’ın yolsuzluk yaptığı iddiaları üzerine muhalefet eden AKP’lilerin bugün nerde olduklarını hep birlikte görüyoruz. Kendi teşkilatları bile onlara itibar etmemiş olacak ki; bugün siyasi arenada yoklar.
Mehmet Toptaş Uzun zamandan beri yaptığı yalan dolan açıklamalar ile sanki Bayraklı Belediyesinde bir yolsuzluk varmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyor. Oysa Sayın Toptaş meslek olarak mali müşavirlik yapıyor. Hem Belediye hem de Belediye ye ait kurumların devlet yetkilileri tarafından sürekli denetlendiğini bizden daha iyi biliyor.
 
İTALYAN SAVCI ANTONİO Dİ PİETRO’NUN TAHTINA GÖZ DİKMİŞ
Açıklamasında “Her gün bana ulaşan onlarca usulsüzlüklerden bende yoruldum. Arka bahçe olarak gördükleri Belediye şirketi ile spor kulübünde olanlara elbette sessiz kalmayacağım. Yakında kimin haklı olduğunu yasalar önünde herkes görecek. Benim tüm iddialarım belgeye dayalıdır.” Diyor. Sanıyorum Mehmet Toptaş İtalya’daki Temiz Eller Operasyonu’yla adından söz ettiren Savcı Antonio Di Pietro’nun tahtına göz dikmiş durumda. Durum böyle ise vay Topraş’ın haline işte. O zaman ben Toptaş’ın durumundan gerçekten şüphe ederim.
 
ONURUN HAYSİYETİN VARSA ELİNDEKİ BELGELERİ SAVCIYA GÖTÜR
Bende buradan Topraş’a çağrıda bulunuyorum eğer biraz Onurun ve haysiyetin varsa elinde olan belgeleri git savcılığa ver. Yok, elinde bir şey yoksa daha fazla konuşma git evinde otur. Böyle saçma sapan iftiralarınla İzmir kamuoyunu ve Bayraklı halkını boş yere meşgul etme.
 
Sevgili Mehmet Toptaş’ın şahsımla ilgili merak ettiği soruya da cevap vereyim. İlçe Başkanı olarak Belediye’de taşeron işçi olarak çalışmam kendisini rahatsız etmişe benziyor. Sayın Topraş’ın mantığına bakarsanız Belediye’de taşeron şirkette çalışan bir insan İlçe Başkanı olamaz ya da siyaset yapamaz. Çünkü taşeron işçileri 2. Sınıf insanlardır..
 
BAYRAKLI’DA HALKIN İKTİDARI VAR
 
Biz Bayraklı’da Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Halkın Başkanı dediğimizde sanıyorum Sayın Toptaş bunun sadece bir söylemden dolayı olduğunu düşünüyordu.  Oysa bizim partimizin ismi “ Cumhuriyet Halk Partisidir” o neden ile Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisini yönetenler halkı ta kendisidir.  İlçe yönetimimizde bizim belediyemizde ve diğer belediyelerde çalışan birçok arkadaşımız var. Bu durum bizim partimiz ve Belediye Başkanımız için gurur vesilesidir. Partimizin adı gibi Halkın içinden gelen insanların yönettiği bir parti ve halkın başkanı olan bir ilçede iktidar sadece ve sadece halkın iktidarıdır.
ALDIĞIM MAAŞ 1500-1600 TL
Bu şekilde bunu bilmenizi ve açıklamalarınızda taşeron işçileri 2. Sınıf insanlar olarak görmemenizi sizden istirham ediyorum. Ayrıca çok merak ettiğiniz bir konuda sizi aydınlatmak istiyorum. Benim taşeronda ne kadar maaş aldığımı merak etmişsiniz. Ben Bayraklı Belediyesinin taşeron şirketinde çalışmakta olup aldığım ücret 1500 ile 1600 arasında değişmektedir. Sanıyorum bu açıklama sizi tatmin etmiştir.  Son olarak “ Benden korksunlar “ demişti. Evet, ben Mehmet Toptaş’ın sağlığından endişe diyorum. Biraz dikkat bizi korkutma”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.