Dolar 34,2591
%0.27
Euro 37,4902
%-0.09
Altın 2.896,550
%0.25
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İlçe Başkanı önce davet etti sonra düzeltme gönderdi

CHP İlçe Başkanı önce davet etti sonra düzeltme gönderdi

Mersin'de CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar, Taksim Gezi Parkı için tencereli tavalı eylemle ilgili geçtiği basın bülteninde vatandaşları kendi düzenledikleri bir etkinliğe davet eder gibi bir tutum sergiledi. Uyar'ın düzeltme gönderdiği...

  • Ege Postası
  • 03.06.2013 - 17:49
Mersin'de CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar, Taksim Gezi Parkı için tencereli tavalı eylemle ilgili geçtiği basın bülteninde vatandaşları kendi düzenledikleri bir etkinliğe davet eder gibi bir tutum sergiledi. Uyar'ın düzeltme gönderdiği ikinci bültende ise vatandaşlar tarafından düzenlenen eyleme kendilerinin destek verdiği havası oluşturmaya çalışması dikkat çekti.

CHP İlçe Başkanı Ünal Uyar tarafından yapılan ilk davette "Barış, demokrasi ve özgürlük için meydan okuyoruz. 3 Haziran 2013 akşam saat 9'da Yeni Mahalle Beşyol Parkı'nda buluşalım. Tencereni, tavanı bayrağını kapta gel katılımlarınızı beklerin ifadesini yer verilirken düzeltme gönderilen ikinci davette ise "Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto eden Mersin halkının bu akşam saat 9'da Yeni Mahalle Beşyol parkındaki haklı eylemini destekliyoruz." denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.