Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir 6 bin kişiye rozet takacak!

CHP İzmir 6 bin kişiye rozet takacak!

Temmuz ayında Bornova ve Bayraklı’da AK Parti bünyesinde uzun yıllar siyaset yapan 600 kişiye parti rozeti takarak transferde düğmeye basan CHP İzmir İl başkanlığı, 16 Kasım’da 6 bin kişiye CHP rozeti takacak. CHP İzmir’in Ekim ayı itibariyle 120 bin olan üye sayısı 126 bine yükselecek.CHP’ye geçecek isimler arasında çoğunluğu AK Parti’de uzun süre siyaset yapan isimler oluşturacak. Celal Atik Spor Salonun’da gerçekleşecek katılım törenine Genel Merkez çıkarma yapacak.

  • Ege Postası
  • 22.10.2013 - 19:28
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerde aday adaylığı süreci non-stop devam ederken, CHP İzmir İl Başkanlığı yaz başında başlattığı transfer harekatında hız kesmiyor.

Temmuz ayında Bornova ve Bayraklı’da AK Parti bünyesinde uzun yıllar siyaset yapan 600 kişiye parti rozeti takarak transferde düğmeye basan CHP İzmir İl başkanlığı, 16 Kasım’da 6 bin kişiye CHP rozeti takacak. CHP İzmir’in Ekim ayı itibariyle 120 bin olan üye sayısı 126 bine yükselecek.

6 KİŞİLİK EKİP
İl Sekreteri Sevda Erden Kılıç, İl yöneticileri Osman Peri, Metin Atmaca, Orhan Karaoğlu, Kemal Kaygül ve Abdullah Aydemir'den oluşan ekibin uzun süren çalışmaları sonrası
Torbalı, Ödemiş, Karşıyaka, Foça, Bornova,Narlıdere, Balçova, Karabağlar, Seferihisar, Çeşme ve Bayındır’da çeşitli partilerde siyaset yapan toplam 6 bin kişi CHP’ye geçme kararı aldı. CHP’ye geçecek yeni isimler arasında AK Parti bünyesinde halen meclis üyeliği, ilçe yöneticiliği ve mahalle başkanlığı yapanların çoğunlukta olduğu öğrenildi. 6 bin kişi arasında çok sayıda federasyon ve dernek başkanının da olduğu belirtildi.

ÖNEMLİ İSİMLER VAR
Narlıdere AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Göztepe, Bornova’da AK Parti bünyesinde siyaset yapan bir önceki dönem İl Genel Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Şah Yılmaz ve Karabağlar’da siyaset yapan AK Parti 2011 İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Doğan Bayram CHP’ye geçecek isimler arasında yer alıyor.

GRUPLAR HALİNDE KAYITLAR ALINACAK
Önümüzdeki hafta itibariyle gruplar halinde CHP’ye geçişlerin başlayacağı ve yeni isimlerin 12. maddeden partiye kayıtların yapılacağı daha sonrada formların Genel Merkeze gönderileceği öğrenildi.

CELAL ATİK DOLUP TAŞACAK
6 bin yeni üye için dev bir organizasyon düşünen İl başkanlığı 16 Kasım tarihinde Celal Atik Spor Salonu’nda ses getirecek bir katılım töreni için düğmeye bastı.

GENEL MERKEZ ÇIKARMA YAPACAK
6 bin yeni üyeye rozetlerini CHP Genel başkan Yardımcıları Adnan keskin, Gökhan Günaydın ve Sezgin Tanrıkulu takacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise programının uyması halinde törene katılacağı öğrenildi.

TEMMUZ’DA 600 KİŞİLİK KATILIM
CHP İzmir İl başkanlığı, Temmuz ayında AK Parti İl eski Yöneticisi Mustafa Çekiççi ve Bornova AK Parti İlçe eski Başkan Yardımcısı Şeref Balbay'ın da aralarında bulunduğu 600 kişiye CHP rozeti takarak yaklaşan yerel seçimler öncesi transfer atağına geçmişti.

AĞUSTOS’TA ÇİÇEK
Ağustos ayında ise Demokrat Parti’den (DP) istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek resmen CHP’li olurken, Çiçek’in CHP’ye geçmesiyle İzmir’de CHP’li belediye sayısı 29’a yükselmişti.

EYLÜL'DE YILDIZ
Eylül ayının transfer bombası ise AK Parti Bornova’da 2 dönemdir meclis üyeliği yapan Yahya Yıldız olmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.