Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'nun 'davet' fiyaskosu!

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'nun 'davet' fiyaskosu!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kritik saatler başladı. Yarın toplanması beklenen MYK ve PM toplantılarının ardından CHP'nin İzmir adaylarının belirlenmesi bekleniyor. Kritik toplantı öncesi adaylar konusunda Genel Merkezi baskı altına almaya çalışan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun il yönetimini Ankara'ya davet ettiği ancak çok sayıda il başkan yardımcısının bu davete katılmayacaklarını söyledikleri öne sürüldü.

  • Ege Postası
  • 28.01.2024 - 17:28
  • Güncelleme: 28.01.2024 - 23:12

EGEPOSTASI- 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aday belirleme çalışmalarında sona gelindi.

29 Ocak'ta (yarın) toplanacak MYK ve PM toplantılarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının belli olması bekleniyor.

DEKLARASYON İDDİASI

Kritik toplantı öncesi adaylar noktasında Genel Merkezi baskı altına almaya çalışan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ile birlikte dün ilçe başkanlarının aday belirlemede fikirleri alınmadığı gerekçesiyle deklarasyon yayınlayanmaları için girişimde bulundukları iddiaları gündeme gelmişti. Ancak çok sayıda ilçe başkanının bu çağrıya karşılık 'Genel Merkez bizim zaten fikirlerimizi almak için heyetler göndermişti' dedikleri ileri sürülmüştü

İL BAŞKAN YARDIMCILARI DA KATILMAMIŞ

Aslanoğlu'nun deklarayasyon girişiminin birçok ilçe başkanı tarafından karşılık bulmaması üzerine, CHP İl Başkanı Aslanoğlu'nun bu kez  de il yönetimini Ankara'ya çağırdığı, ancak çok sayıda il başkan yardımcısının bu davete katılmayacaklarını bildirdikleri ileri sürüldü.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.