Dolar 34,1993
%0.05
Euro 38,0116
%-0.22
Altın 2.910,840
%0.52
Bist-100 9.587,00
%-0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Binası'nda Çiğli zirvesi

CHP İzmir İl Binası'nda Çiğli zirvesi

CHP Çiğli'de ihraçları talep edilen dört meclis üyesi il binasına gelerek İl Başkanı Alaattin Yüksel'le görüştü. İl Başkanı Yüksel dört meclis üyesini dinledi

  • Ege Postası
  • 22.02.2016 - 18:26
EGEPOSTASI - Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a muhalif tutum sergiledikleri iddiasıyla CHP Çiğli İlçe Yönetimi tarafından haklarında kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline gönderilmeleri talep edilen dört meclis üyesi il binasına geldi.

Geçtiğimiz hafta Ankara'ya giderek sıkıntılarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da aktaran Mustafa Avdan, Yusuf Çoban, Erkan Tuncer ve Süleyman Karadağ İl Başkanı Alaattin Yüksel ile 45 dakika görüştü.

Meclis üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na dile getirdikleri sıkıntıyı Yüksel'e de aktardı. Dört meclis üyesi de Belediye Başkanı Arslan ve ilçe başkanı Zeynel Mertoğlu'nu şikayet etti.

Meclis üyeleri, görevlerini yaptıklarını belediye başkanı Hasan Arslan'dan bilgi istediklerini ancak her seferinde olumsuz yanıt aldıklarını söylediler.


İlçe başkanı Mertoğlu'nun ise belediye başkanı Arslan'ın direktiflerini yerine getirdiğini bu durumunda örgütte rahatsızlık yarattığını söyledikleri belirtildi.

Yüksel'in ise meclis üyelerinin il başkanlığını by-pass ederek Genel Merkez'e gitmelerinden ve basına düşen 'selfie' haberlerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öğrenildi. 

Komisyon üyeleri rapor hazırlayarak il yönetimine sunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.