Dolar 34,1832
%0.14
Euro 38,1881
%-0.15
Altın 2.928,190
%-0.18
Bist-100 9.745,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir 'çatı' turuna çıktı!

CHP İzmir 'çatı' turuna çıktı!

CHP ve MHP'nin cumhurbaşkalıģı için çatı aday olarak açıkladığı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için geçtiğimiz günlerde parti turuna çıkan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin hız kesmedi.İhsanoğlu’na destek istemek,örgütün motivasyonunu arttırıp izlenecek yol haritası hakkında bilgi vermek ve STK'larında süreçte aktif rol almasını sağlamak için ilçe turuna çıkan Engin ve başkan yardımcılarının ilk durağı Bakırçay havzası oldu.

  • Ege Postası
  • 03.07.2014 - 14:48
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde CHP ve MHP’nin ortak adayı olarak açıklanan Prof. Dr.  Ekmeleddin İhsanoğlu için İzmir’de  çalışmalara başlayan CHP İl Başkanı Ali Engin,  siyasi parti turuna çıkmış ve İhsanoğlu için destek istemeye başlamıştı.Engin bu kez ilçe  turuna çıktı.

İLK DURAK KINIK
 Hem örgütü bilgilendirmek ve motivasyonunu arttırmak hem de toplumun her kesiminin de sürece dahil olmasını sağlamak için 10 gün sürecek ilçe turuna çıkan Engin’in ilk durağı Bakırçay havzası oldu. Engin, Kınık’ta İlçe Başkanı Ramazan Pamukçu,  ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları,eski ilçe başkanları, eski meclis üyeleri,  STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.Engin’e il başkan yardımcıları Barış Erel, Altan İnanç ve Ülkümen Rodoplu ile İl Sekreteri Sevda Kılıç eşlik etti.

İHSANOĞLU’NU ANLATTI
Partisinin çatı aday olarak açıkladığı İhsanoğlu’na destek isteyen Engin, kötü propagandaya karşı  İhsanoğlu’nun sahada iyi anlatılmasını istedi. Engin, toplantıda  İhsanoğlu’nun mesleki hayatında çok başarılı olduğunu, ülkeye önemli hizmetler yaptığını ve toplumu kucaklayacak bir isim olduğunu ifade etti. Engin, Kınık’tan sonra gün içinde Bergama ve Dikili’de toplantı yaptı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.